Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen anya, feleség aki...

Milyen anya, feleség aki megeszi a gyerek húsvéti csokitojását?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 20:40
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
93%

Most az a bajod, hogy egy szem csokitojástól el fog hízni?

Ebből a kérdésből csak az derült ki, hogy te milyen férj vagy! Nem is csodálom, hogy szegény vágyik egy kis boldogsághormonra!

2017. ápr. 24. 21:31
 22/55 anonim ***** válasza:
11%

1. miért nem veszel neki csokit? Drágaság, nem egy kis bonbontól fog elhízni, hanem attól, ha mértéktelenül zabálja sokáig és nem mozogja le

2. a gyerekeknek semmi szükségük egy bizonyos kor alatt édességre

3. a gyereket nem kell rászoktatni a sz..r kajákra

kérdés: ezek minőségi csokitojások voltak? vagy ilyen sz..r tejbevonós minősíthetetlen vackok?

ha az utóbbi, akkor te képes lennél a gyerekeddel ilyeneket megetetni?

2017. ápr. 24. 21:38
 23/55 anonim ***** válasza:
23%

ui:

"A nyomokat nem tünteti el, fiókok mélyére tömködi a csokipapírt és szinte mindig lebukik."

Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Inkább a rendetlensége miatt akadj ki, ne azért mert megeszi az édességeket!

2017. ápr. 24. 21:40
 24/55 anonim ***** válasza:
89%

A te feleséged ette el a gyerek elől a babakekszet is, igaz? :D

Nem gondolod lassan, hogy ideje lenne szerencsétlen anyarabszolgának saját felnőtt csokikészletet is tartanotok odahaza?

U.i.: nálunk mind a ketten rájártunk a kb 20 darab egyszerre kibontott, de meg nem evett kindertojásra. És még így is van belőle jócskán. :D

2017. ápr. 24. 21:45
 25/55 anonim ***** válasza:
92%
Hétvégén fél órán keresztül kerestem a lányommal együtt csokinyusziját, amit előző este ettem meg.
2017. ápr. 24. 21:49
 26/55 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is ő a babakekszes apuka.
2017. ápr. 24. 21:51
 27/55 anonim ***** válasza:
89%
Már megint kezded? Az a szerencsétlen asszony már megette a gyerek elől a kekszet, a csoki Mikulást. Most meg a tojás jön? Nem unod már?
2017. ápr. 24. 21:51
 28/55 anonim ***** válasza:
77%

Tuti ő az aki először a gyerekeknek vett banánon akadt ki hogy anyuka eszi, utána meg a mikuláscsokin, most pedig ez irritálja.

Egyszeruen nem erti hogy a családban nincs enyém tied.

Mondok jobbat.

Én egyenesen a kukába dobtam a gyermek egyik bazi nagy csokiutánzatos márkátlan piros tojását. Mikor besokalltam hogy ilyen márkátlan sz*rsàgokat árulnak fejlodesben levo kisgyermeknek. Még a bölcsiben is minősithetetlent kapott a csop.pénzből de azt örömmel jostivvel engedtem mert minitojáskák voltak mini nyuszival es ők keresték/találták a bölcsiben :)

2017. ápr. 24. 21:52
 29/55 anonim ***** válasza:
68%
Megvan a mai esti mese.
2017. ápr. 24. 21:52
 30/55 anonim ***** válasza:
86%

*tényleg babakeksz is volt :)

Brutál ez az ember hogy ennyi válaszbol egy sem jut el soha az agyáig

2017. ápr. 24. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!