Milyen anya, feleség aki megeszi a gyerek húsvéti csokitojását?
Most az a bajod, hogy egy szem csokitojástól el fog hízni?
Ebből a kérdésből csak az derült ki, hogy te milyen férj vagy! Nem is csodálom, hogy szegény vágyik egy kis boldogsághormonra!
1. miért nem veszel neki csokit? Drágaság, nem egy kis bonbontól fog elhízni, hanem attól, ha mértéktelenül zabálja sokáig és nem mozogja le
2. a gyerekeknek semmi szükségük egy bizonyos kor alatt édességre
3. a gyereket nem kell rászoktatni a sz..r kajákra
kérdés: ezek minőségi csokitojások voltak? vagy ilyen sz..r tejbevonós minősíthetetlen vackok?
ha az utóbbi, akkor te képes lennél a gyerekeddel ilyeneket megetetni?
ui:
"A nyomokat nem tünteti el, fiókok mélyére tömködi a csokipapírt és szinte mindig lebukik."
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol. Inkább a rendetlensége miatt akadj ki, ne azért mert megeszi az édességeket!
A te feleséged ette el a gyerek elől a babakekszet is, igaz? :D
Nem gondolod lassan, hogy ideje lenne szerencsétlen anyarabszolgának saját felnőtt csokikészletet is tartanotok odahaza?
U.i.: nálunk mind a ketten rájártunk a kb 20 darab egyszerre kibontott, de meg nem evett kindertojásra. És még így is van belőle jócskán. :D
Tuti ő az aki először a gyerekeknek vett banánon akadt ki hogy anyuka eszi, utána meg a mikuláscsokin, most pedig ez irritálja.
Egyszeruen nem erti hogy a családban nincs enyém tied.
Mondok jobbat.
Én egyenesen a kukába dobtam a gyermek egyik bazi nagy csokiutánzatos márkátlan piros tojását. Mikor besokalltam hogy ilyen márkátlan sz*rsàgokat árulnak fejlodesben levo kisgyermeknek. Még a bölcsiben is minősithetetlent kapott a csop.pénzből de azt örömmel jostivvel engedtem mert minitojáskák voltak mini nyuszival es ők keresték/találták a bölcsiben :)
*tényleg babakeksz is volt :)
Brutál ez az ember hogy ennyi válaszbol egy sem jut el soha az agyáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!