Finom volt..sajna még mindig sok boldogsàghormont tartalmaz..de nem mérges a gyerek tudja mindig kap vmi nasit-bàr probàlok nekik vigyàzni az alakjukra ..nekem meg màr ugyis mindegy..
2017. ápr. 24. 20:50
12/55 anonim válasza:
"Nem most kezdte, én soha nem veszek neki semmilyen édességet mert hízásra hajlamos."
Mondd meg neki, hogy máskor inkább téged egyen meg előbb, mert ritka nagy p.ö.cs.fej vagy!
2017. ápr. 24. 21:00
13/55 anonim válasza:
Az unokahúgom teljes karácsonyi és húsvéti csokoládé készletét én faltam fel :)
Még csak 2 éves, a szülei nem szeretnék elkapatni az édességgel, viszont az ismerősök, rokonok tonnaszámra viszik neki.
A megoldás? Az én vagyok :)
2017. ápr. 24. 21:00
14/55 anonim válasza:
Bezzeg, ha fordított nemekkel lenne, te hangoskodnál legjobban, hogy az a büdös férfi mekkora gonosz, hogy megette a tojást, biztos dagadt is.
2017. ápr. 24. 21:03
15/55 anonim válasza:
14: Nem vagyok retardált. Az én párom is megeszi néha, aztán?! Mellesleg a gyereknek meg kell tanulnia a jószívűséget is. :D Amúgy már sokkal rutinosabb a kis szaros azóta, isten tudja hova dugja el, hogy ne találjuk meg. :D De ha kérünk, mindig ad. Kis cukorfalat. :))
2017. ápr. 24. 21:08
16/55 anonim válasza:
:DDDDDD #mothergoals
Amúgy teljesen rendben van, ha magától vesz helyette másikat :)
2017. ápr. 24. 21:11
17/55 anonim válasza:
'kor jó. Mondjuk én megmondanám a rokonságnak, hogy étbevonómasszás-t és azokat a tipikus gagyi tízforintos nyulakat ne merjenek adni a gyerekeimnek (ha lesznek)
2017. ápr. 24. 21:11
18/55 anonim válasza:
mondjad neki hogy: van nekem is két tojásom -pirosra van festve, ha én azzal meglocsollak elmehetsz te GYES-re.
2017. ápr. 24. 21:13
19/55 anonim válasza:
Nálunk már mindenki fel van világosítva, hogy csak minőségi csoki, a többi kuka. És együtt járunk rá a férjemmel, persze szigorúan a gyerekek egészségének megőrése érdekében. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!