Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes az esetünkben? Tudja, hogy nekem ez a vágyam.
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve együtt vagyunk, együtt élünk. A párom válófélben, egy nagyon rossz házasság után, ahonnan van 1 gyermek is. Szeretnék majd esküvőt és gyereket, viszont ő azt mondja, most nem akar, csak később. Miért én bűnhődjek az ő rossz múltja miatt? Ő 41F én 29N.2016. jún. 13. 09:10
1/14 anonim válasza:
Én megértem, hogy a válóteremből nem a templomba akar menni házasodni, itt veled van a baj, nem vagy megértő.
2/14 anonim válasza:
Miért bünhödnél, együtt éltek, jól kijöttök, most egy házasság egy formaság nem változtat semmin. Gondolom ha tul lesz a váláson, megnyugszik utána majd lép, idő kell neki. Most azt a felhajtást, hogy esküvő lakodalom pár év mulva is meg lehet rendezni. Különben is ilyen dolgot kikényszeriteni nem szabad, majd eljön az idő amikor magától rászánja magát.
3/14 A kérdező kommentje:
3 éve megy a "válok" procedura. 3 éve kitartok mellette. Úgy gondolom már nem vagyunk fiatalok.
Miért nem a jövőre koncentrál?
2016. jún. 13. 09:17
4/14 anonim válasza:
Én is már éltem ilyen párkapcsolatban, ahol a párom elvált volt... És olyannyira kikezdte a múlt a kapcsolatunkat, h minden lépéstől félt az exem, h végül ő jobbra én pedig balra mentem, amit így utólag nem is bánok. Ezt bele kellett venned a pakliba, h egy elvált ember már talán soha többé nem szeretne esküvőt, cécót, mert általában nekik meg van ilyenkor már a véleményük erről :) A gyerekről nem is beszélve, mert aki eleve 1-et tervezett az nem biztos, h bevállal még egyet az új párja miatt. Az anyagiak is közbe szólnak, mert ugye ez sem mindegy, h oda mennyi a gyerektartás, aztán még haza is adja a pénzt... És az 1. válaszolónak igaza van. Nem egyzserű egy válás! Légy megértő! Nem várhatod el, h a válás után azonnal gyűrű és esküvő. Fura is lenne az egész...
5/14 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy a válás után nem vesz el rögtön, hanem az hogy nem tervezi. És 41 évesen szerintem nem kellene ezen sokat gondolkodni, vagy éveket várni. Már én is kezdek leadni a vágyaimról, hogy ok, nem kell esküvő,legyen egy eljegyzés de szeretnék majd babát, és nem gondolom, hogy azért le kellene mondanom az álmaimrol mert ő rosszul járt első körben. Szeret engem és mindig mondja, de ő neki ez igy kényelmes is lenne ha csak igy elvagyunk egymás mellett.
2016. jún. 13. 09:25
6/14 anonim válasza:
szerintem nem a megfelelő ember mellett vagy! aki 3 év alatt is képtelen volt elválni,az még pár évig biztosan könnyen mondogatja ezt!
gondolj bele, te ellátod, főzöl,takarítasz rá, esténként megd/ghat, miért vágyna ennél többre veled?
7/14 anonim válasza:
Attól, h jól elvagytok, az nem azt jelenti, h neki is ugyan azt kell akarnia mint neked! Szerintem üljetek le ezt megbeszélni, mert hosszútávon ezt nem érdemes neked folytatnod. Neked konkrét terveid vannak, neki meg csak TALÁNOK... Ez nem bíztató! És ha ennyire szeretnél családot, akkor jobban megérni egy olyan pasit keresni akinek még semmi bakija nincs, akinek még tiszta lapjai vannak, mert neked ez csak nyűg lesz. 41 évesen szerintem még örülj, ha a szexre van kedve. Na nem lenézés, de belegondoltál, h pl 5 év múlva már talán már a szexet sem fogja akarni? Te meg ott leszel fiatal 35 évesen... És ilyen az életed... Előbb magadban rendezd el a dolgokat, h számodra ez a folyamatos 3 év kitartás megérte/megéri-e a továbbiakban, mert a véleményem szerint csak elveszed magadtól az időt! Ahogy írtam, 1x voltam elvált férfival kapcsolatban, de azt mondom, h többé nem szeretnék! Teljesen más világ, mint egy olyannal együtt lenni, aki szintén csak most kezdi az életét élni és akinek te lehetsz az első a házasságban és a gyerekvállalásban is. Mert ha hiszed ha nem, de lehet h a gyerek körül is féltékenység jönne elő: "persze az övével kivételezel, jobban szereted" stb szövegek, amik akár méregből is jöhetnek, de nagyon durvák.. Egy szó mint 100, te tudod, h milyen életet akarsz magadnak! :)
8/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az, ettől kezdek én is tartani.
És ilyenkor jön az a kérdés, hogy mi a helyes, ha nem várok és kerek perec kiállok a vágyaimért, az a baj, ahogy az 1-es hozzászóló is irta, h türelmetlen vagyok. Ha meg beleülök ebbe és hagyom, akkor meg sehova se jutunk csak pazaroljuk az időt...
2016. jún. 13. 09:40
9/14 anonim válasza:
Beszélj vele! :) A saját vágyaidat ne add fel más miatt! Nem ő az egyetlen pasi! Kerekperec mondja meg, h h képzeli el a jövőjét 5 múlva pl. és őszintén mondja el, ne azt amit te hallani akarsz mert akkor becsap és csak beszeretne biztosítani egy társat...
10/14 icu75 válasza:
30évesen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal,szintén volt egy gyerek a kapcsolatban,mondjuk már elvált. Nem tartott 3évig a válás. (lehet hogy nem akar elválni?) Úgy jöttem vele össze hogy megmondtam neki hogy csak akkor vagyok hajlandó vele elkezdeni a kapcsolatot,ha 2év múlva hajlandó gyereket vállalni velem(mert nekem nem volt és féltem hogy kifutok az időből)az okát is megmondtam. Így is volt most már 8éves a kisfiunk. Nem volt esküvő,sem semmilyen ceremónia(számomra nem fontos) pedig azt mondta szívesen elvesz,ha nekem fontos,de neki sem központi kérdés. Ennyiben maradtunk. (nincs köztünk csak 1év korkülönbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!