Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Nem tudom mi lenne a helyes és már kezdek belebolondulni )
Figyelt kérdés
Van egy párom, akivel már nem olyan a kapcsolatunk, mint amilyennek lennie kéne. Hetente egyszer találkozunk és nem nagyon beszélgetünk, nincsenek igazi terveink és titokban egy másik férfiról álmodozom, aki elméletileg külön él most már a Partnerétől, egy helyen dolgozunk és úgy érzem kezdek belehabarodni.. nem tudom mit tegyek.. ő 10 évvel idősebb és pont egy ilyen érettebb partner kell nekem, mert a mostani nagyon éretlen. Szerintetek? 20/L2016. jún. 13. 02:23
1/6 anonim válasza:
Mondjuk kezdd el ott, hogy elhagyod a párod. Aztán majd megy minden magától.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy valahogy, valamiért még mindig szeretem, csak lehet már nem úgy, ahogy kéne. 3 év után nehéz nekem végleg elhagyni, de becsapni se akarom..
2016. jún. 13. 02:38
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, lehet. Így már semmi értelme a kapcsolatunknak, hogy hetente egyszer együtt vagyunk egy éjszakát.. ráadásul ő is 20 éves és nem érzem úgy, hogy tudnék rá alapozni, összeköltözni, pár éven belül akár családot alapítani.. csak az az egyetlen egy baj van, hogy valamit még érzek iránta. :(
2016. jún. 13. 02:47
5/6 Fish1 válasza:
Hagyd ott a pasit. Ha már beszélgetni se tudtok miről, akkor ennek nem sok jövője van.
Viszont azt tanácsolom, ha kilépsz a kapcsolatból, akkor ne kezdj egyből újba. Majd csak akkor, ha érzelmileg lezártad a mostanit, máskülönben csak vergődés lesz.
6/6 anonim válasza:
Csak megszokás van gondolom a kapcsolatotokban.
Szeretetet meg azért érezhetsz, mivel azért 3 év csak 3 év....de elmúlik. Nem kell haraggal elválni és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!