Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a házasság a leginkább képmutatásra épülő kapcsolat a világon?
Szerintem igen, nem is akarok megházasodni.
20/F
Az igaz, hogy az évek során mindkét félnek kialakulnak a tennivalói - gondolom ez lehet egy szerep.
Ebbe lehet belefásulni - de nem mindenki érzi így.
De lehet az is egy szerep, ha a békesség és a külső szemlélők kedvéért felvesznek egy álarcot - mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Nem tudhatom, hogy pontosan mire gondolt.
Nem értek egyet.
Nézd meg a mostani 60-70 éves korosztályt, akik még
jó esetben együtt vannak (mindkettő él). Régebben
korábban nősültek, 21-22 éves korban, tehát már 30-
40-50 éve együtt vannak.
Szerepet az játszik, aki ahhoz vesz fel álarcot, hogy
be tudja fűzni a nőt/pasit, aztán a házasságban pedig
kimutatja a foga fehérjét, vagyis a valós arcát.
Ha egyből felvállalná magát, akkor nem kellene színész-
kednie, hogy a párja úgy nézzen rá, ahogy az elején.
:D
Bármelyik kapcsolat lehet jó vagy rossz. Nem attól függ mi a címkéje. Én nem értem miért terjesztenek hülyeségeket némelyek.
Valamit nagyon rosszul csinálnak a haverodék. Igen, sok házasság meg kapcsolat a külsőségeken alapszik, de ezek NEM JÓ kapcsolatok. Ezért végződik a legtöbb házasság válással vagy megcsalással... NE viselkedj úgy mint a többség és akkor nem esel ebbe a hibába.
Nézz csak körül itt gyakorin... Az a legnagyobb gondjuk, hogyan dugdossák a telefonjukat a másik elől, hogyan toljanak rá minden felelősséget a másikra, hogyan éljék a külön kis életüket. Ha egy házaspár együtt érzi jól magát a szabadidejében, az szerintük nem normális mert "egymás nyakán élnek". Ha nincs külön számlájuk, milyen felelőtlenek... Nekem a férjem a legjobb barátom, egymással beszéljük meg a legtöbb dolgot. Erre sokaknak az lenne a vélasza, hogy a külső kapcsolatokat ápolni kell, mert mi van ha elváltok meg külön is kell lenni... (Egymásra is alig van időnk, azt inkább együtt töltjük, nem vágyunk a külön estékre. Az egyetlen igazi barátnőm meg köszöni szépen, az is marad akkor is ha évente találkozunk, mert marha messze lakunk.) Eleve a szakítással kalkulálnak, nem azzal hogy hogyan lehetne a házasságon dolgozni. Kifelé élnek arra az esetre ha vége lenne, fontosabb a külső élet és ez meg is látszik. Nem erős az otthoni kötelék, a nagy gondokat már nem is bírják. Eleve nem ismerik egymást, nem bíznak egymásban, külön utakon járnak és ERRE ÉPÜLNEK a házasságok. A semmire. Egymás mellett élnek, párnak nevezik magukat, de lélekben nagyon messze vannak. Olyan önbecsapásokat látok a környezetemben, hogy öröm nézni a hülyeségüket... Nagy bőszen pontoznának itt le, azt tudom. :-D Persze hogy a többség képmutatásban él. Ne csodáld. Ez a trendi. Csak a saját szarjaikon tudjanak ülni közben, nehogy a másik hozzáérjen. Aztán majd sírnak, de nem baj, lesz másik. :-D
Tehat azert mert egy embernek ez a velemenye,valoszinuleg ez igy is van.
Milliofele hazassag van,olyan is amilyet leirtal es olyan is ami szeretetre,tiszteletre es egymas megbecsulesere es tamogatasara epul,amolyan huzunk egyutt elore tipusu.Es a ketto leirt kozt nagyon sok arnyalat,sot olyan is h az egyik szerint jo a hazassag mig a masik szinleli uezt uabban a kapcsolatban.
Hatos válaszoló nagyon jól írja.
Mi is "egymás nyakán élünk" a férjemmel, 15 éve hallgatom, hogy kapcsolatfüggő vagyok meg ilyeneket stb...pedig csak jó érezzük magunkat együtt.
Mindig azok szólnak be, akik nem bírnak a párjukkal 1 napot kettesben lenni, mert kinyírnák egymást, ezért inkább mindig van valami külön program.
Szóval én csak magamból és a környezetemből tudok kiindulni, de olyan fele-fele a jó és a látszatházasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!