Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a házasság a leginkább képmutatásra épülő kapcsolat a világon?

Figyelt kérdés
Egy barátom mondta, ezt, aki már 20 éve házasságban élt. Azt mondta, hogy kb. oylan mintha egy szerepet kelelne játszanod minden egyes nap minden percében és ahogy telik az idő, wgyre inkább bele fásul mindkét fél. Persze tudom én is, hogy vannak kivételek, de a többségük valóban ilyen rossz lehet?

2016. szept. 15. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen
2016. szept. 15. 18:49
 12/15 Szergej55 ***** válasza:
100%
Csak magából indult ki, de ennek nem kell feltétlenül így lennie. A barátaim szülei és az én szüleim házassága is jó, a környezetemben szerencsére jól alakult ki.
2016. szept. 15. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert a rosszat veszik el, a hangoskodós, bögyös-faros csinibabát, aztán jön a panasz. Én nem sajnálom őket. Én egy teljes, boldog házasság reményében ismerkedtem mindig, mégsem kellettem. A házasság normál esetben két ember meghitt, bensőséges kapcsolata, nem pedig egy színház. De mondom, ki mit szakít :)
2016. szept. 15. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez Mo.-n kb 90%-ban igaz, 5% a gázos, a másik 5%-a pedig ténylegesen a valós érzelmeken nyugszik.
2016. szept. 15. 21:55
 15/15 János Gilján ***** válasza:
A többségnek sajnos valóban szar a házassága, én a komplett ismerettségi körőmben nem látok olyat, amelyben lenne olyan szintű harmónia, szeretet és szenvedély mint a miénkben. Tíz éve vagyok együtt a feleségemmel, ami igaz hogy csak a fele a kérdésben említett húsz évnek, de a mai napig szerelmesek vagyunk egymásba. Meg tudunk mindent beszélni, elég időt fordítunk mind egymásra, mind a fiacskánkra, mind a barátainkra. A titok a minden napos munka, amit mindketten a házasságunkba fektetünk. Írtam is egy könyvet a hosszú távon sikeres párkapcsolatokról, akit érdekel, írjon rám privátban, mert ennél azért jóval összetettebb a téma!
2016. szept. 16. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!