Nagyon önző lennék ha egyedül vállalnék gyereket?
Figyelt kérdés
22 èves vagyok.Nem volt mèg pàrkapcsolatom se.Nem is hiszem hogy lesz.Valahogy nem vàgyom rà.
Dolgozom.Tanulok.A szüleimmel èlek.Nincs testvèrem.A szüleim sose tudnàk elviselni ha elköltöznèk.Baràtaim sincsennek.Èn fiatalon szerettem volna anya lenni.De lassan 23 leszek...A környezetemben 8 osztàlyos 17 èvesek potyogtatjàk vèletlenül a gyereket.Èn pedig nagyon akarom...nagyon...Mit gondoltok? Kèrlek titeket,ne bàntsatok!
22/N
2017. ápr. 14. 00:07
11/13 anonim válasza:
Én megértelek, én is nagyon fiatalon akartam gyereket és ez talán a legtöbbünkben egy természetes ösztön. Aztán 37 évesen lettem anya és még fiatalnak érzem magam, holott a Te korodban egy 30 éves embert már nagyon vénnek találtam. Nézd, lehetsz anya biológiailag, megoldhatod tisztességesen, pl. spermabank, kereshetsz célirányosan biológiai apát, megbeszéled vele (láttam ilyet, cifrábbat is) stb., ha szeretnéd, elérheted. De: a gyerek nem a szeretetigényünk kielégítésének tárgya, hanem 0-24 órás felelősség, ami úgy néz ki, hogy ha nincs társad és érdemi segítséged, akkor mind a Te nyakadba fog szakadni. Van olyan nap, amikor már attól boldog vagy, hogy lezuhanyoztál és tudtál enni pár falatot gyereksírás nélkül. Nem minden időszak ilyen, de sok nehéz nap és álmatlan éjszaka van, aki egyedül marad végképp, nyilván megoldja, de ne ez legyen a célod, ha adhtok egy jó tanácsot. Nem vagy önző, de ilyen fiatalon még előtted az élet, foglalkozz most a sulival, próbálj ismerkedni.
12/13 anonim válasza:
21 évesen szültem, egyedül, és mivel egyedül nem tudtam fenttartani egy lakást, anyáméknál kellett lennünk. ISZONYATOSAN rossz, amikor mindenki megmondja mit csinálj, hogy csináld, beleszólnak mindenbe. És ne mondd, hogy a te szüleid nem lennének ilyenek.. én is ezt hittem. Költözz el, dolgozz, és legyen apja a gyerekednek..Nekem nagyon rossz, hogy az én lányomnak nincs( pontosabban egy barom)..
13/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon hiányérzetem van, hogy 27 évesen még nincs - ha gondolod írj, és összehozzuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!