1-1,5 éves gyereket egyedül hagynál fürdés közben?
A páromra nem először kell rászólnom,hogy maradjon bent. Általában nincs itthon fürdetèskor(heti 1 alkalom kb),de ez akkor is egyèrelmű,nem?
Ma elèggè összevesztünk ezen. Èpp sírt a kicsi,ő meg kijött valamièrt. Ilyenkor a fiunk megpróbál kimászni, vagy ácsorog a kádban. Egyèrtelműen veszèlyes. Szerintem azèrt nem veszi komolyan a kèrèsemet,mert egyèbkènt nem vagyok paramami. De ami valóban veszèlyes, arra figyelek.
Mit csináljak,hogy megèrtse, erre figyelni kell?
Nem hagynám egyedül!
Nálunk történt is baleset! Épp annyira fordultam el, hogy felakasztottam a törcsit! Ő megcsúszott és úgy verte az ínyét a foga felett, hogy tiszta vér volt minden:( és még csak ki sem mentem a fürdiből! Az ördög sosem alszik!!
De máskor is történt baj. Ott ültem mellette és úgy beslukkolta a vizet majd meg fulladt!
Bele sem merek gondolni mi lenne vagy lett volna ha bent sem vagyok!
Oké olyan már volt, hogy beültettem és még folyt a víz én kirohantam kidobni a kakás pelust s behozni gyorsan a törölközőt ha épp kint felejtettem.
De ezen kívül neeem.. :) A kedvesem ennél lazább.. Volt, hogy ő is ott hagyta 1szer 1szer.. Rá is szóltam, hogy na lehet gyorsan vissza menni ne hagyja egyedül a gyereket!
és egy 3 évest?mert én szoktam pár percre,de most elbizonytalanodtam.
bár mindig kell,hogy halljam,mert különben bemegyek ha nem dumál vagy nem hallom mit csinál
Nem hagynam egyedul.meg a 2-2,5 evest sem.
Jatszottam veluk mig kicsik voltak,nem esett nehezemre azt 10percet bent tolteni a furdoben.
Veszelyes ekkora gyereket egyedul hagyni a vizben.nalunk apa egyszer hagyta bent a 3honaposat(ilyen fotel szeru furdetoben) mig kifutott a telefonjaert mert akkor eloszor nevetett a torpe furdes kozben.hat kapott rendesen.....azota sosem csinalt ilyet.
A ferfiak neha csinalnak hulyeseget,de azerr ezt megerthetne a parod ha mar szoltal neki.vagy ha meg nem is erti,legalabb tiszteletben tarthatna.
Simán belefulladhat. Ha hanyattesik, már 20 centis vízben is megfulladhat.
Medencében kb ennyi idősen megcsúszott és hanyatt vágódott a lányunk. Az apja mellette ült, így egy másodpercet töltött csak víz alatt, azonnal kikapta. Ha nincs a közelben, nem élte volna túl.
4es.
3evest mar hagytam bent egyedul.vagyis nem egyedul mert a tesoval furdott.a nagy volt 5.de a furdo ajto nyitva volt egy ideig,es addig a szobaban tettem vettem ami a fudo mellett van.plusz addigra megtanultak,hogy nem alnak fel,ha kell valami szolnak...stb.
Nem hagynam egyedul! Max annyira szoktam hogy kiszaladok egy pohar vizert (a furdo rogton a konyha mellett van)szoval max 10 masodperc...
Ketto "majdnem" balesetunk volt: elindult kimaszni a kadbol 1 evesen, mikor meg se fordult a fejembe még, hogy ki tud...szerencsere mellette ultem es reflexbol kaptam el mielott fejjel elore a koponyajaval a csempen landont volna....a masodik alkalommal valahogy elvesztette az egyensulyat a kadban es fejjel elore bukott, elmerult a feje, es fulldokolni kezdett, mondjuk 20 centis szokott lenni a viz tehat valoszinu felult volna reflexbop de szerencsere ekkor is mellette ultem, azonnal kikaptam es megvigasztaltam...ez viszont balul sult el mert azota irtozik a zuhanytol es a fejvizezes minden egyeb formajatol, a hajmosas egy remalom, annak ellenere hohy komolyabb baj nem tortent, ez is epp eleg....es bele se gondolok mi lett volna ha zuhan a jarolapra mert nem vagyok ott vagy ha 1 mpnel tobbet tolt a viz alatt szegenyem...
Gyerekfüggő.A fiamat simàn ott lehetett hagyni. 1,5 évesen "úszott"(nyilvàn technikailag nem egészen úszàs ez még) vagyis vìzbiztos volt. Arról nem is beszélve,hogy tudta nem àcsorgunk a kàdban,mert csúszik. Persze többnyire ott voltam mellette,de volt,hogy kimentem.
És bocs az offért de elég szomorú,ha az 1-1,5 éves gyerek 20 cm vìzbe megfullad. Mikor fogjàk neki megtanìtani,hogy mit kell tenni vìz közelében??? Hogyan viselkedjen a csúszós terepen stb???
Jah.. hogy majd 10 évesen róla szólnak az elrettentő hìrek,hogy ökörködött a medence szélén és belefulladt?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!