1-1,5 éves gyereket egyedül hagynál fürdés közben?
A páromra nem először kell rászólnom,hogy maradjon bent. Általában nincs itthon fürdetèskor(heti 1 alkalom kb),de ez akkor is egyèrelmű,nem?
Ma elèggè összevesztünk ezen. Èpp sírt a kicsi,ő meg kijött valamièrt. Ilyenkor a fiunk megpróbál kimászni, vagy ácsorog a kádban. Egyèrtelműen veszèlyes. Szerintem azèrt nem veszi komolyan a kèrèsemet,mert egyèbkènt nem vagyok paramami. De ami valóban veszèlyes, arra figyelek.
Mit csináljak,hogy megèrtse, erre figyelni kell?
a 3 éves lányom kéri, hogy egyedül fürödhessen de a szabály az, hogy az ajtó nyitva marad, így a konyhából rálátok.
ha túl nagy a csönd...
A párodnak éreznie kellene szerintem, hogy veszélyes, ha nem így gondolja nem tudsz mkit tenni...
rövid időre (pl elszaladok pisilni) simán magára hagyom, DE: nálunk a kádban NEM szabad felállni. ez vető dolog, nem is próbálkozott vele a gyerek egy idő után, hiszen ha feláll, azonnal vége a ürdésnek, szedem ki belőle.
kicsit szerintem túlparázod ezt :/
Ja bocs igazad is van 10-es, remélem majd 18 évesen is te fürdeted a gyereked, meg minimum a nàszéjszakàjàn is majd ott ülsz mellette...
Mert uramisten,mennyire veszélyes...
"elég szomorú,ha az 1-1,5 éves gyerek 20 cm vìzbe megfullad"
9-es, szerintem nagyon nincs igazad. Valóban szomorú, de egy 1-1,5 éves gyerek (de nagyobb sem)nem tudja még magát úgy kontrollálni sem fürdés, sem strandolás közben, mint egy felnőtt. Főleg a játék hevében, vagy mint írtam sírás közben, még ha ki is alakult már a vízbiztonság érzése benne. Még egy úszni tudó felnőtt is bepánikolhat, ha víz alá kerül hirtelen.
Azt gondolom, hogy abból még nem volt baj,ha nem hagyták ott a gyermeket fürdés közben...
Arról meg, hogy nem áll fel a kádban annyit, hogy vannak helyzetek, amikor egy gyerek nem hallgat az észérvekre.
De a kérdés nem ez volt.
"Arról meg, hogy nem áll fel a kádban annyit, hogy vannak helyzetek, amikor egy gyerek nem hallgat az észérvekre. "
nem érvelni kell... egyszerűen nem opció az álldogálás a kádban. ha feláll, vége a fürdésnek. nem győzködni kell, hogy nem jó úgy neki.
piszok gyorsan megtanulják ám, ha nem lehet az emberrel packázni.
Nem érveltem. Ha ki akar jönni, én kiveszem. De akkor sem egy japán fegyelemgyerek a fiam. És mint írtam ez az apjánál fordult elő.
És a kérdés arról szólt, hogy hogyan értessem meg vele, hogy veszélyes, épp ezért, mert felállhat, eleshet akármi.
"Ja bocs igazad is van 10-es, remélem majd 18 évesen is te fürdeted a gyereked, meg minimum a nàszéjszakàjàn is majd ott ülsz mellette...
Mert uramisten,mennyire veszélyes..."
Ez most komoly???? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!