Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-1,5 éves gyereket egyedül...

1-1,5 éves gyereket egyedül hagynál fürdés közben?

Figyelt kérdés

A páromra nem először kell rászólnom,hogy maradjon bent. Általában nincs itthon fürdetèskor(heti 1 alkalom kb),de ez akkor is egyèrelmű,nem?

Ma elèggè összevesztünk ezen. Èpp sírt a kicsi,ő meg kijött valamièrt. Ilyenkor a fiunk megpróbál kimászni, vagy ácsorog a kádban. Egyèrtelműen veszèlyes. Szerintem azèrt nem veszi komolyan a kèrèsemet,mert egyèbkènt nem vagyok paramami. De ami valóban veszèlyes, arra figyelek.

Mit csináljak,hogy megèrtse, erre figyelni kell?

2016. aug. 14. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

a 3 éves lányom kéri, hogy egyedül fürödhessen de a szabály az, hogy az ajtó nyitva marad, így a konyhából rálátok.

ha túl nagy a csönd...

A párodnak éreznie kellene szerintem, hogy veszélyes, ha nem így gondolja nem tudsz mkit tenni...

2016. aug. 15. 07:22
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

rövid időre (pl elszaladok pisilni) simán magára hagyom, DE: nálunk a kádban NEM szabad felállni. ez vető dolog, nem is próbálkozott vele a gyerek egy idő után, hiszen ha feláll, azonnal vége a ürdésnek, szedem ki belőle.

kicsit szerintem túlparázod ezt :/

2016. aug. 15. 10:32
 13/20 anonim ***** válasza:
8%

Ja bocs igazad is van 10-es, remélem majd 18 évesen is te fürdeted a gyereked, meg minimum a nàszéjszakàjàn is majd ott ülsz mellette...

Mert uramisten,mennyire veszélyes...

2016. aug. 15. 13:18
 14/20 A kérdező kommentje:

"elég szomorú,ha az 1-1,5 éves gyerek 20 cm vìzbe megfullad"

9-es, szerintem nagyon nincs igazad. Valóban szomorú, de egy 1-1,5 éves gyerek (de nagyobb sem)nem tudja még magát úgy kontrollálni sem fürdés, sem strandolás közben, mint egy felnőtt. Főleg a játék hevében, vagy mint írtam sírás közben, még ha ki is alakult már a vízbiztonság érzése benne. Még egy úszni tudó felnőtt is bepánikolhat, ha víz alá kerül hirtelen.

Azt gondolom, hogy abból még nem volt baj,ha nem hagyták ott a gyermeket fürdés közben...

Arról meg, hogy nem áll fel a kádban annyit, hogy vannak helyzetek, amikor egy gyerek nem hallgat az észérvekre.

De a kérdés nem ez volt.

2016. aug. 15. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

"Arról meg, hogy nem áll fel a kádban annyit, hogy vannak helyzetek, amikor egy gyerek nem hallgat az észérvekre. "

nem érvelni kell... egyszerűen nem opció az álldogálás a kádban. ha feláll, vége a fürdésnek. nem győzködni kell, hogy nem jó úgy neki.

piszok gyorsan megtanulják ám, ha nem lehet az emberrel packázni.

2016. aug. 15. 14:00
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
na megjottek a zseni anyuk akiknek nem all fel a kadban a gyerek, es mar ugy szuletett hogy tudott uszni...
2016. aug. 15. 14:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem érveltem. Ha ki akar jönni, én kiveszem. De akkor sem egy japán fegyelemgyerek a fiam. És mint írtam ez az apjánál fordult elő.

És a kérdés arról szólt, hogy hogyan értessem meg vele, hogy veszélyes, épp ezért, mert felállhat, eleshet akármi.

2016. aug. 15. 14:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekem van, és soha nem hagytam őket magukra fürdés közben egy-másfél éves korukban. Eszembe sem jutott. Sőt, jóval később sem.
2016. aug. 15. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ja bocs igazad is van 10-es, remélem majd 18 évesen is te fürdeted a gyereked, meg minimum a nàszéjszakàjàn is majd ott ülsz mellette...

Mert uramisten,mennyire veszélyes..."

Ez most komoly???? :D

2016. aug. 15. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez komoly. ha a 1,5 éves gyerekem nem hagyom egyedül a kádban, valószínűleg 18 évesen is mellette ülök majd...úgy gondolom, a világban akkor elég sok olyan család lehet, ahol a 18 éves gyerek mellett ott ülnek a fürdésnél, meg a nászéjszakán is. nem is értem hogy sokasodunk.
2016. aug. 15. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!