Anyukák akik egyedül nevelték a gyereküket, hol ismerkedtetek meg az új párotokkal akitől most gyereket vártok?
Születésétől ötéves koráig neveltem egyedül a nagyfiamat.
A férjemet az interneten ismertem meg, jó pár évig voltam fent egy netes társkeresőn, nem sok emberrel jutottunk el egyáltalán odáig, hogy randizzunk, de annyira nem is foglalkoztatott a dolog, csak számításba vettem azt a lehetőséget is, hogy valamikor majd esetleg ott ismerkedek meg valakivel. Hát végül így lett :)
Négy éve vagyunk együtt a férjemmel, a nagyobbik fiamat is sajátjaként neveli, nagyon szeretik egymást a gyerekkel :)
Tavaly februárban pedig megszületett a kisebbik fiunk is, és szeretnénk majd még egy babát jövőre.
Netes társkeresőn... Mindketten csak kiváncsiságból regisztráltunk.
Január 1-én volt 3 éve :-)
A nagyfiam 9 éves. Most várjuk a közös lánykát.
29 hkm
Igaz, augusztusban már megszületett, most 4 hónapos a pici, de leìrom.
3 és fèl èves volt a lányom, mikor szètmentünk az apjával. Volt több kapcsolatom utána, de igazán komolyra nem fordult egyik sem.
Ez rèszben az exnek is volt köszönhető, nem tudta elviselni, hogy van valakim, bezavart sokszor, érzelmileg manipulált a gyerekkel... Aztán neki lett komoly k
kapcsolata, itt került pont a dolgok végére. Nem sokkal ezután netes ismerkedős oldalon megismertem a párom, és bár nem volt tervezve, de 3 hónapra rá kiderült, hogy terhes vagyok tőle. Azóta együtt èlünk.
Én munkahelyem által ismertem meg a páromat. Ahol voltam,szerződésbe volt velük,hogy elvégzünk náluk pár munkát.
Én akkor még lányom apjánál éltem,de nem voltunk egy pár már,viszont nem akartam visszamenni szüleimhez. Aztán elköltöztem albérletbe,randiztunk,összejöttünk. Nagyon hamar vállatuk a tesót,három hetes volt kb a pici,mikor egy éve együtt voltunk. Most már három hónapos múlt,nemsoká házasodunk és lesz még egy baba majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!