Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korától járt egyedül...

Hány éves korától járt egyedül haza a suliból a gyerkőcöd?

Figyelt kérdés
Milyen messziről (tömegközlekedés/séta/stb.)?
2016. dec. 7. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
12 éves korától
2016. dec. 7. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

1-es vagyok,ez kimaradt:

A sulitól 10 perc sétára lakunk

2016. dec. 7. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő első osztálytól, de hozzáteszem faluban lakunk. Nagyobb városban főleg Pesten nem engedtem volna.
2016. dec. 7. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Most harmadikos, 9 éves, jövő hónapban költözünk, a suli mellett levo házba, akkortól egyedül jöhet haza (de én itthon leszek, szóval nem az üres lakásba jön). Ha maradnánk itt, akkor majd felsős korától, 10-11 évesen (busszal kell jönni)
2016. dec. 7. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:
En vagyok a gyerek, ha nem baj, valaszolok. Elso osztaly masodik felevetol egyedul jartam haza, kisvarosban laktunk. Kb 5 perc seta volt.
2016. dec. 7. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
4.-es és 2.-os a két gyerkőc, tavaly félévtől jönnek együtt haza. Jövőre lesz elsős a kislányom, akkor egy darabig megyek értük, de utána már 3-an jönnek haza. 5 perc a sulitól gyalog, faluban.
2016. dec. 7. 17:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is "gyerek" voltam.

3. osztály második félévétől (kb. fél óra volt, Pesten, kerületen belül. Vagy busz vagy villamos és 2*5-10 perc séta)

2016. dec. 7. 17:07
 8/12 anonim válasza:
3. osztálytól 20 perc séta 1 évvel idosebb testvérrel és még egy utcabeli osztálytárssal. Kisváros kis forgalom, egy nagyobb útkeresztezõdés két, jelzõlámpa nélküli zebrán át. 7. osztálytól biciklivel egy jelzõlámpa nélküli útkeresztezõdésben balra kanyarodással.
2016. dec. 7. 17:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Alsoban helyben jartak, gyalog negyed ora. Elsoben honapokig kisertem biciklivel. Aztan egyedul mentek.

Felso a szomszed faluban van. Busszal jarnak. 3 km.

2016. dec. 7. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:

8 évesen már heti 1x reggelente egyedül ment és délután egyedül jött, 9 évesen minden reggel egyedül ment, délután 10 éves korától kezdett egyedül hazajárni, mert akkor már nem volt napközis és ebéd után lelépett.

Budapest kertváros, a suli 10 perc séta, zebrás/lámpás kereszteződés nincs (ez nagyban változtatott volna a dolgokon)

2016. dec. 7. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.