Mindkettő első osztálytól, de hozzáteszem faluban lakunk. Nagyobb városban főleg Pesten nem engedtem volna.
2016. dec. 7. 16:56
4/12 anonim válasza:
Most harmadikos, 9 éves, jövő hónapban költözünk, a suli mellett levo házba, akkortól egyedül jöhet haza (de én itthon leszek, szóval nem az üres lakásba jön). Ha maradnánk itt, akkor majd felsős korától, 10-11 évesen (busszal kell jönni)
2016. dec. 7. 16:57
5/12 anonim válasza:
En vagyok a gyerek, ha nem baj, valaszolok. Elso osztaly masodik felevetol egyedul jartam haza, kisvarosban laktunk. Kb 5 perc seta volt.
2016. dec. 7. 16:58
6/12 anonim válasza:
4.-es és 2.-os a két gyerkőc, tavaly félévtől jönnek együtt haza. Jövőre lesz elsős a kislányom, akkor egy darabig megyek értük, de utána már 3-an jönnek haza. 5 perc a sulitól gyalog, faluban.
2016. dec. 7. 17:06
7/12 anonim válasza:
Én is "gyerek" voltam.
3. osztály második félévétől (kb. fél óra volt, Pesten, kerületen belül. Vagy busz vagy villamos és 2*5-10 perc séta)
2016. dec. 7. 17:07
8/12 anonim válasza:
3. osztálytól 20 perc séta 1 évvel idosebb testvérrel és még egy utcabeli osztálytárssal. Kisváros kis forgalom, egy nagyobb útkeresztezõdés két, jelzõlámpa nélküli zebrán át. 7. osztálytól biciklivel egy jelzõlámpa nélküli útkeresztezõdésben balra kanyarodással.
Felso a szomszed faluban van. Busszal jarnak. 3 km.
2016. dec. 7. 17:44
10/12 anonim válasza:
8 évesen már heti 1x reggelente egyedül ment és délután egyedül jött, 9 évesen minden reggel egyedül ment, délután 10 éves korától kezdett egyedül hazajárni, mert akkor már nem volt napközis és ebéd után lelépett.
Budapest kertváros, a suli 10 perc séta, zebrás/lámpás kereszteződés nincs (ez nagyban változtatott volna a dolgokon)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.