Csak én vagyok itt egyedül olyan nő, akit tökéletesen kielégítene, ha otthon vezethetné a háztartást, nevelhetné a gyerkőcöket és meleg vacsorával várhatná haza a férjét?
Nem hinném,hogy egyedül vagy! Biztos sokan vannak így!
Mondjuk én nem igazán. Nem erre lettem kitalálva. Mármint engem ez nem elégítene ki, és ha elégedetlen az ember az nem jó! :)
Az enyém is annyi, de én már várom,hogy menjek dolgozni.
Félek is tőle, de várom is! :)
Imádom a családom, szeretek velük is lenni, de pusztán az,hogy a háztartást vezessem, meg főzzek, nem elégit ki.
Szerencsére a férjem ismer, sőt, ő sem szeretné, ha kizárólag otthon lennék!
Jujj igen :) De jó lenne :))) Szerintem akkor jöhetne akár még egy harmadik baba is :))) de ha unatkoznék, akkor max belefognék valami vállalkozásba, de csak olyanba, ami a napomból max 4 órát vesz el.
Annyira szeretnék nekik mindent megadni, egy igazi meleg otthont... nem csak ez a rohanás, meg a pénz hajtása :(
Igazából, itthonról már dolgozom valamennyit, és valahogy én akkor is nagyon jól érzem magam, amikor dolgozom.
Én a családomban és a munkámban is megtaláltam a boldogságot. És jó szervezéssel, még csak rohannom sem kell! :)
De mondom, ez én vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!