Mit tud csinálni a védőnő, ha összeveszek vele?
És pl a szemébe mondom, hogy szar védőnő, aki nagyon szarul végzi a munkáját?
És ha ő a vezető védőnő?
13-as hozzászólásban írtam le, hogy mit írtam én.
Amúgy az egyik gyerekorvost nyíltan, névvel szidja mindenki FB-on, ő még nem panaszkodott...
De nem gondolom, hogy a vélemén nyilvánítás büntetendő, főleg, hogy igaz minden amit leírtam...
Miért ne lehetne???
Nagyon sok ideköltöző szokott érdeklődni, milyenek az ovik, sulik, óvónők, tanárok, gyerekorvosok, védőnők, közbiztonság...stb.
Tájékozódnak.
Nem lehet véleményt nyilvánítani? Tapasztalatot cserélni?
"Azért kaptál piros kezeket, mert hülyeségeket írkálsz. Egy védőnőről nem lehet nyilvánosan olyanokat írogatni, hogy nem jó védőnő."
A "hülyeségeket írkálsz" nem érv, ez csak a véleményed. Látod, te is leírhatod :D
És de, amit a kérdező írt, azt teljes joggal leírhatja nyilvánosan, mert nem azt írta, hogy rossz védőnő, csak azt, hogy a gyereke fél tőle, meg azt, hogy nem mindenkinek jut jó védőnő. Emiatt pereskedni lehet ugyan, de nyerni kizárt.
Egy szolgáltatást pedig bárki bátran véleményezhet, az még nem minősül rágalmazásnak.
Nem is értelek.Igen,ez nyilvánosan rágalmazás,amiért ha olyan,fel is jelenthet.Az már más tészta,hogy szerintem majd jól leszid,és nem pazarolja pereskedésre az idejét.Amúgy meg nem tudom az neked miért fáj,hogy a 4!!!!!! Éves gyerekedet nem látogatja meg a védőnő.Ha ennyi idő után is havonta a nyakadra járna meg azért fikáznád facebookon.... Az meg természetes,hogy a fia tart tőle,általában a gyerekek nem rajonganak se az orvosokért,se a védőnőkért,de egy védőnőnek nem is feladata az,hogy barátosdit játszon a gyerekeddel.arra ott van az anyja.Az meg hogy tőled kérdezi hogy miket csinál a gyerek meg megint csak természetes,mivel te vagy vele mindig,ő nem fog odamenni hozzátok reggelente,meg este,hogy megnézze öltözik-e eszik-e egyedül,MERT NEM MUNKAKÖRI KÖTELESSÉGE.erre is ott van anyuka,aki jo esetbe figyeli a gyereke fejődését facebookos pletyi helyett,és ha vmi nem ok,jelzi az illetékeseknek.Az meg a másik,hogy rengeteg olyan gyerek van,aki már ezer éve meg tud vmit csinálni,de ha esetleg meg kéne mutatni,vagy el kéne mondani,hogy tudja-e,akkor csak azért sem.Ha meg a fiadtól kérdezné,hogy aztán önállóan csinálod-e ezt vagy azt,ő meg nem mondja vagy mutatja meg,ő meg beírja,hogy Pistike ezt se tudja meg azt se,akkor meg az lenne a bajod,hogy milyen alja egy védőnő,pedig pistike otthon már fél éves kora óta csinálja....
Én se rajongok a védőnőmér,de azért egy enyhe hurcolást megérdemelnél,mert nyilvánosan lejáratni,meg megkérdőjelezni nyilvánosan a szakmai tudását gusztustalan,mert így porba döngölöd a tekintéjét a többi anyuka előtt.És igen,perre mehet emiatt.Szerintem máskor előbb az eszed használd,utána a billentyűzetet.
"mert így porba döngölöd a tekintéjét a többi anyuka előtt"
Nem kell, azt megteszi ő maga.
Mint írtam, MINDEN anyukának ez a véleménye róla aki csak 1x is találkozott vele, és mindenki utálja, mert szarul végzi a munkáját.
Érdekes módon a gyerekorvostól meg az asszisztenstől nem fél a gyerekem...
Tényleg nehéz itt összefoglalni, hogy mitől is olyan rossz védőnő. Aki kapcsolatban van vele, az tudja.
Szóval itt a nyilvánosság nem ellenem irányulna...
Akkor kérdezek egy merészebbet: mi a büdös francnak van Magyarországon védőnői szolgálat??? Ha úgyis azt ír be, amit mondok, és úgysem kíséri figyelemmel a gyerek fejlődését?????
Utolso vagyok.mint mondtam,én sem vagyok oda a védőnőmért,sőt,ha problémám van,tán ő lenne az utolsó,akitől kérdeznék,mert terhesen is az volt a válasza ha vmi gondom,problémám volt,hogy ezt nem tudom,kérdezd meg majd az orvos,mikor egy éves volt a fiam,hétvégen 40 fokos lázam volt,annyira begyulladt a mellem,mert nap közben kimaradt a szopi,rengeteg tejem volt,felhívtam,hogy mégis most mi legyen,az volt a válasza,hogy a mell nem ilyenkor szokott begyulladni,hanem szülés után....a második terhességemnél tudtuk,hogy császár lesz,mert faros volt a fiam.szülés előtt már pár hónappal azzal traktált,hogy nagy eséllyel nem fogok szoptatni,mert császár után általában nem megy,hiába szopizott a nagy két és fél éves koráig...
Szóval én is tudnék mesélni,itt nem is az a probléma.Hanem higy te ezt nyilvánosan tetted,hiába nem irtál nevet,nyilván ott mégis mindenki tudta kiről van szó.És ezt törvény bünteti.Ez itt a probléma.A másik meg,hogy én egyáltalán nem bánom,hogy nem já nyakamra a védőnő,nem hiányzik.Azt a pá alkalmat meg ki lehet bírni.
Azt meg mindig azt mondom,hogy egyértelmű,higy a szülő diktálja be a gyereke képességeit.azért azt te is beismerheted,higy fizikai képtelenség lenne ilyen szinten szemmel tartania minden egyes gyereket,aki a környezetébe tartozik.
Azt eddig még nem írtam, hogy ez egy 18ezres lakosú város, ahol van 7 védőnői körzet. A poszt meg egy több környékbeli várost összefogó csoportban íródott, ahol elég sok védőnő szóba jöhet.
Szóval azért nem mindenki tudja egyből ki-kiről ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!