Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tud csinálni a védőnő, ha...

Mit tud csinálni a védőnő, ha összeveszek vele?

Figyelt kérdés

És pl a szemébe mondom, hogy szar védőnő, aki nagyon szarul végzi a munkáját?

És ha ő a vezető védőnő?

2017. márc. 27. 10:17
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem neveztük meg. Egy olyan poszt volt, ahol egy másik védőnő dícséretéről volt szó, meg úgy általánosan hogy jók a védőnők. Erre írta egy anyuka, hogy a többiek szerencsések, mert a mienk nem jó. És erre írtam én is, hogy igaza van. Szóval név szerint nem neveztük meg.

AMúgy nem lejáratás, csak az igazat írtuk.

A körzetében MINDEN anyuka elégedetlen vele, mindenki csak negatívumot tud mondani.

2017. márc. 27. 11:33
 12/46 anonim ***** válasza:
81%

Nyilvánvaló, hogy egyértelműen beazonosithato, így teljesen mindegy, hogy megnevezed e. Ha azt írom, Magyarország miniszterelnöke 2017ben, nem Gyurcsány fog eszedbe jutni, ugye?

A magánvélemény pedig egy dolog, nyugodtan szidhatod otthon, a ferjednek, vagy a barátnődnek, de nyilvánosan nem kellett volna, hiszen a személyes vélemény nem azonos a szakmai alkalmassaggal vagy tudással

2017. márc. 27. 11:36
 13/46 A kérdező kommentje:

Ja, ezt írtam én:

"X.Y anyuka jól Írja. Sajnos nem mindenkinek jut jó védőnő... Az én fiam konkrétan fél a mienktől. Nem is csoda, évente 1x látja, akkor sem kommunkikál vele, csak velünk."

SZóvval annyira nem is szidtam a posztban, mint amennyire tudnám személyesen...

2017. márc. 27. 11:36
 14/46 A kérdező kommentje:

Ez a személyes vélemény olyannyira személyes, hogy aki ismeri, a körzetébe tartozik, mindenkinek ez a véleménye róla.

De azért jó tudni, hogy akár perre is viheti a dolgot.

2017. márc. 27. 11:38
 15/46 anonim ***** válasza:
81%
Na és attól miért rossz védőnő valaki, ha a gyerek fél tőle? És miért kellene egy 1 év feletti gyerekkel évente egynél többször talalkoznia?
2017. márc. 27. 11:41
 16/46 anonim ***** válasza:
70%
Az nem számít, hogy konkrétan nem nevezted meg, ha beazonosítható és az sem, hogy igaz-e, amit írtál róla.
2017. márc. 27. 11:46
 17/46 A kérdező kommentje:

1 év alatt sem törődött vele. Amikor pl a fiam 7-8 hónapos korában elmondtam, hogy táplálom hozzá, és kértem táblázatot, azt mondta csináljam ahogy eddig, az úgy jó.

Kint 1 alkalommal volt, amikor megszületett a gyerek. Sem előtte sem később.

Gyakorlatilag nem is értem, minek van, mert a gyerekről nem tud semmit, és nem is érdekli őt, mi van vele. Csak a kötelező köröket futja le. Amikor a 3 éves státuszon voltunk, mi diktáltuk be, mit tud a gyerek, miket csinál, mert ő elbújt a védőnő elől.

Akkor minek menni hozzá???

A gyerekorvos meg az ovi úgyis rendszeresen látja, ők szólnának, ha valami nem ok.

Ez csak az én tapasztalatom.

Más anyukáknak is csak negatív tapasztalata van.

Aki még a poszthoz írt, neki 2,5 éves a fia, 8 hónapos volt a pici, amikor ide költöztek. SOha nem volt kint nála, é snyáron úgy köszönt el tőle, hogy ok, legközelebb már nem ő lesz, mert vége a helyettesítésnek. Akkor mondta anyuka, hogy ő nem a helyettes, hanem az állandó védőnője...

SZóval azt sem tudta kicsoda...

ÉS még sok ilyen sztorit tudnék hozni tőle.

2017. márc. 27. 11:49
 18/46 anonim ***** válasza:
76%

Hát így, amit beidéztél saját magadtól, az nem állna meg jó hírnév rontásaként. Róla, mint védőnőről minden további nélkül lehet véleményed, és az általa nyújtott szolgáltatásról is, és a szólásszabadságba belefér, hogy ezt mások előtt is felvállalhatod.

Ahogy egy üzletről, egy közintézményről, egy könyvkiadóról, vagy bármi másról is megírhatod a negatív véleményedet is.

Nem azt írtad róla, hogy ő egy büdös boszorkány, csak azt, hogy nem kommunikál a gyerekkel, és a gyerek tart tőle, meg azt, hogy nem vagy vele megelégedve.

Ha ezért beperel, veszteni fog.

Amúgy ha leáll veled szarakodni, keresd a felettesét. Akármennyire is vezető védőnő, neki is van felettese.

De őszintén szólva túl sok mindent nem tud veletek csinálni. Egy 2-3 év alatti gyerek más, mert ott a védőnőn kívül csak a gyerekorvos az a hivatalos személy, aki gyakran látja, így ha valami gond van, ők ketten tudnak róla, vagy legalább is nekik kell róla tudni. De egy ovist már az óvónők jóval gyakrabban látják, napi szinten ugye, de még a gyerekorvossal is sűrűbben találkozik általában. Szóval hiába mondja a védőnő, hogy esetleg ti nem jól látjátok el a gyereket, ha az ovi meg az orvos mást állít.

2017. márc. 27. 11:49
 19/46 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 18-as!
2017. márc. 27. 11:52
 20/46 anonim ***** válasza:
69%
Hát igazán nincs mit :) De ahogy látom, itt járt a védőnőd, és rácsapott a piros kézre :D Sose legyen nagyobb öröme :D
2017. márc. 27. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!