Vállalnatok gyereket ilyen jövedelemmel?
Tényleg nem értem, miért pontozzák le azokat, akik szorgalmazzák a gyerekvállalást.
Igen, Kedves Kérdező! Benne vagytok javában a korban, amikor nyugodtan vállalhattok gyermeket (na nem mintha a kor számítana).
Nem kellenek milliók sem a babaváráshoz, sem a meglévő lurkó eltartásához. Azon vannak a legtöbben fennakadva, hogy 56ezer a lakáshitel? Ennél jóval többe kerül egy albérlet (és ezt csak a bérleti díjra értem), ez pedig a saját lakásuk! Akkor azok se vállalják, akik albérletben laknak?
Nem feltétlenül kell, hogy egy gyerek Iphone-al a kezében szülessen.
nekünk is kb (vagy max) ennyi van, de megesik, hogy péromnek hetekre, hónapokra nincs munkája, így kiesik az ő bére. hitelünk 70 körül van még 10 évig.
van egy ovisunk, vágyunk a másodikra :D
Nekünk is ketten vannak. A bevételünk most kb 300 ,albérletre 40,autó törlesztő is ennyi. Tankolás is,mert párom suliba jár két hetente 150 km-re. És én azt mondom,nagylábon élünk,mert havi 40 tankolás nagyon sok,járunk kirándulni is,néha moziba és el tudunk menni belföldi nyaralásra is.
Az ember ált annyit költ,amennyi van neki.
Nekünk hamarosan párom veszi át a gyedet,így a bevétel lesz kb 420, mi ebből a kocsit fogjuk kifizetni 6év helyett másfél év alatt. Utána nekünk is a lakás hitel lesz,és úton a harmadik gyerek is úgy néz ki.
Azaz tisztán van 240ezretek.
Ez azért elég kell legyen - sokan nem élnek ennyiből -, de egynél (max. ikrek) többet ne vállaljatok be.
És míg nem rendeződött a költözés után a helyzet, ne ugorjatok bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!