Anyukák, ti mennyi idő után voltatok együtt először párotokkal szülés után?
Figyelt kérdés
ki kezdeményezett? ti mondtátok először, h oké, mostmár készen álltok? vagy párotok "próbálkozott be"? én már teljesen kétségbe vagyok esve, régóta akarom, kívánom, mondtam is neki, de még semmi. mikor felhoztam, azt kérdezte, h visszaállt-e már minden, mondtam h igen, az orvos is rendben talált, de semmi. emellett az önbizalmam sem a régi, tele vagyok csíkokkal, a hasam hatalmas maradt, nem könnyű túltenni magamat ezeken, és még ő is olyan, mintha nem akarná, mintha nem kívánna...2017. febr. 27. 10:26
11/13 A kérdező kommentje:
Nem lett sokkal több súlyfelesleg, induláshoz képest 3 kiló maradt rajtam, igazából az a baj, h már előtte nagy súlyfelesleggel kezdtem. Mielőtt teherbe estem, már fogyóztam, a cél -10kg lett vna, onnan is jöttem rá h jön a baba, h hiába csinálom a felüléseket, a hasam nemhogy nem csökken, de még nő is....na de nem is ez a baj, mindig is voltak súlyproblémáim, most szoptatás miatt nem fogyózhatok, am legszívesebben akkor vetkőznék le újra, amikor elértem azt a súlyt, aminél előtte is megvolt az önbizalmam, de hát addig meg nem bírok várni... csak jól esne, ha érezném, h ennek ellenére ő is kíván, hogy látja bennem a nőt, nem csak a szoptató anyukát...
2017. febr. 27. 14:34
12/13 anonim válasza:
Miután hazamentünk a kórházból, már kérdezte, hogy mikor lehet. Hát mondom egy kicsit még azért várjunk, így a 6 hetes vizsgálat estéjén alig vártam, hogy hazaérjek :) Viszont jól esett nagyon, hogy nem okoz Neki gondot a pocakom, ami még nem húzódott vissza és csíkok borítják, melltartóban voltam, mert ömlött a mellemből a tej. Nagyon féltett, ezért óvatoskodott, de nem fájt szerencsére.
Próbálj meg Te kezdeményezni, az is lehet, hogy csak annyira félt, hogy nem mer kezdeményezni sem. Kicsit bátorítsd. Persze, tudom, hogy ebben az állapotban nem könnyű, tele érzéssel, de talán nem tudja, mihez kezdjen a helyzettel.
13/13 anonim válasza:
A 6 hetes kontroll estéjén : ) Mi már nagyon kívántuk előtte is egymást, de tudtam hogy meg kell várni a kontrollt. Természetes úton szültem és elképesztő hamar regenerálódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!