Anyukák, ti mennyi idő után voltatok együtt először párotokkal szülés után?
Mindharomszor hat het mulva.
Kolcsonos volt:)
Hat parom puhatolodzott nalam. Nagyon kivantuk mar egymast. De mondtam Neki h a 6hetes kontroll utan visszatèrünk erre. Aztan ott a doki azt mondta a hegem miatt sokkal jobb Lenne ha varnank 2-3hetet mèg, es akkoris csak finoman, fokozatosan, es ritkàn. Szval mi eloszor 8-9het utan voltunk egyutt de mar nagyon kivantuk. Es jo is volt. Pedig fèltem h gond lesz. Hat nem volt. :)
Sajnos csak heti 3szor sikerul csinalnunk azota is ugye a gyerek miatt. De kihasznalunk mindenkit delutant vagy estèt.
Mindkét császárom után a hathetes kontroll estéjén egymásnak estünk (persze, finoman, gyengéden). Én sem voltam még akkor kibékülve a külsőmmel, nehezen ment vissza a hasam, volt rajtam jó pár kiló felesleg, és a melleim olyanok voltak, mint két tejes tömlő, szépek voltak, nagyok, de annyira televoltak tejjel, hogy enyhe érintésre spricceltek, úgyhogy jó szolgálatot tett a melltartóbetét. És még ezen körülmények ellenére is nagyon kívánt a férjem, mindketten kívántuk.
Talán fél a férjed, hogy nem élvezné annyira így, hogy megváltozott a tested? Lehet, hogy blokkolják a félelmei, de nem akar megbántani téged, inkább még tolja egy kicsit a témát. Kérdezz rá, beszélgess vele! Mindketten máshogyan reagáltok le egy ekkora változást, amit egy baba születése jelent.
Én vékony alkat vagyok alapból, a hasam egy hónap múlva már a régi volt. Csíkok sem lettek rajta, bár olyan hatalmas pocakom se volt.
6 hetes kontrollon minden rendben volt. Írattam a dokival fogamzásgátlót. Vártunk még 2-3 hetet vele. Megbeszéltük, hogy még várunk, mert természetesen szültem, és hiába volt minden rendben a kontrollon, én még nem éreztem 100%-nak magam ott lent.
Egyébként ne szégyeld magad, a csíkok, és a nagyobb pocakod miatt, hisz lett egy gyermeketek. A striákon tudsz halványítani, krémmel. A pocak pedig egy idő után visszaáll a régi formájába. Ha nem, akkor egy picit rátornázol ha úgy van időd, energiád.
Lehet, hogy a párodnak még egy kis időre van szüksége. Beszéljetek. Ha később, idővel sem akar a régi lenni a kapcsolat akkor ne féljetek segítséget kérni!
Kitartás!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!