Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek a barátnőmnek?

Hogyan segítsek a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A barátnőm terhes lett. Eddig azt hittem örül a babának. De tegnap átjött hozzám sírva,hogy ő nem akarja ezt a terhességet. Van már két gyerekük, meg úgy érzi az idegei nem viselnek el egy terhességet. Próbáltam nyugtatni,de annyira maga alatt volt öngyilkosságra is célzott. Most mit csináljak?
2017. jan. 29. 07:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
szélesre tárná, bocsánat
2017. jan. 31. 17:20
 32/41 Theressita ***** válasza:
92%
Bizonyàra a hormonok is kihozzák a depressziót. Ajànld fel a segítséged mindenben,akàr a férjével is beszélhetnél, de az abortusz csak rontani fog a helyzeten. Emlékeztessed őt a màsik két gyermekére, akit bizonyàra nagyon szeret. A kimerültség àtmeneti àllapot, javulni fog,csak àlljatok mellette. Két gyermek mellett a harmadik is sok örömöt okoz majd az egész családnak, a baba elvesztésével sokkal nagyobb terhet vesz a vàllàra.
2017. jan. 31. 19:58
 33/41 anonim ***** válasza:
66%

Pont az abortusz miatt lesz még depressziósabb!

A babának fáj, mikor megölik! Sikít és menekül az abortuszkanál elől.

Tartsa meg mindenképp!

2017. febr. 1. 13:52
 34/41 anonim ***** válasza:
7%

Drága Noémi!

Csak pár apróság : nem baba, hanem embrió vagy magzat és nem fáj neki, mivel nincs még idegrendszere

2017. febr. 1. 14:17
 35/41 anonim ***** válasza:
61%

Fáj neki.Ha dobog a szíve, akkor van idegrendszere is.

És hiszitek, vagy nem, de már nagyon korán mosolyognak az anyaméhben.

Hát, ha a terhességet nem viselik el az idegei, akkor az abortuszt sem fogják elviselni.

Az abortusz nem az idegek erősítésére való.Az csak tetézi a problémákat.

2017. febr. 1. 14:25
 36/41 anonim ***** válasza:
72%
van idegrendszere! nézz utána, mielőtt okoskodnál.Az embrionális szakaszban alakul ki az agy, egy 10-12 hetes baba már érez fájdalmat. érzi, ahogy kitépik a kezeccskéit és lábacskáit
2017. febr. 1. 14:36
 37/41 anonim ***** válasza:
67%
Én ismerek ilyet,aki 2 után nem akart 3-ikat,férjével megegyezve el is indult az abortuszra .Ott rádöbbent ,hogy nem fogja tudni szeretni a többit sem és a férjét sem,ha ezt a gyereket elpusztitja .Megszülte és nagyon kedves ,vidám gyermek,aki nagy büszkesége az apjának is. Nagy örömet hozott a családba a személyiségével. Védekezni lehet,ha nem akarsz gyereket,de egy elindult élet elpusztitása tönkre teheti az egész családot.Sk ilyenre van példa. Még a férfit is megviseli.A gyerekeket meg nagyon ,amikor a testvérüket kiirtják.Már nem tudnak bízni a szüleikben.Ott a kérdés,hogy engem is megöltél volna???
2017. febr. 1. 18:44
 38/41 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy magzat, lehet, hogy embrió, de ő már egy ember!

Egyedülálló, csak rá jellemző genetikai állománnyal Egy ember!

Az abortusz egy ember megölése.

MInt ahogy ember a csecsemő, csak épp csecsemő-korban van, mint ahogy ember egy kamasz, ember egy 50 éves és ember egy aggastyán is, csak épp az "emberségnek" más szakaszában, más jellemzőkkel ember.

Éppígy ember egy magzat is, egy embrió is, a fogantatástól kezdve.

2017. febr. 2. 12:01
 39/41 anonim ***** válasza:

nem vagyok ab párti, de ismerek egy családot, ahol megtartottak egy 3. gyereket pedig az anya már a kettőt is nehezen bírta idegileg, és nem tervezték. hát sem a 3.gyereknek nem tett jót, hogy megszületett, de a korábbi kettőnek sem és a házasságnak sem. könnyű rávágnod a helyzet ismerete nélkül, hogy de hát gyilkosság, hát miért nem tartja meg, tuti depressziós lesz.

nem. ezt te nem jelentheted ki. ennek az ismerős családnak tönkretette az életét a 3.gyerek, pedig ahogy a 2 egyre nagyobb volt, minden kezdett jól alakulni.

ha közösen így döntöttek a férjjel annak oka van. inkább szeretetben cseperedjen 2 egy szerető családban, mint 3 egy széthulló, feszült, boldogtalan családban, ahol anyuka gyógyszert szed a depresszióra, a szorongásra, apuka máshol menekült a borzasztó légkörből a gyerekek meg ottmaradnak mindezt végignézni...

2017. febr. 2. 13:39
 40/41 A kérdező kommentje:
Sok üzenetet kaptam örökbeadásról, ami kicsit ijesztő nekem,lévén nem az én terhességemről van szó a kérdésben. Lelki támogatásra gondoltam nyilván két felnőtt ember magánélete nem rám tartozik. Elvégre nem én fogom az ő gyereküket felnevelni. Az abortuszt már eldöntötték a férjjel együtt.
2017. febr. 2. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!