Hogyan segítsek a barátnőmnek?
Ja, 10-esnek szolt.
De latom mas is ot gondolja agyatlannak, es az is. Van mar ket gyereke es kinyirna a "becsuszottat"? A gyerek nem egy sajtburger hogy ja, megis eleg ketto, a harmadikat mar nem kivanom es kidobom.
Meg most komolyan: 2 gyermeke van es ongyilkos akar lenni??? Olyan fejmosas jarna egy ilyen hiszti kiralynonek hogy megjegyezne egy eletre.
Tervezett gyermekvállalás: annyir szülök, amennyit eredetileg akartam, és esélyt sem adok a "becsuszásra". Ha mágis megtöeténik, akkor viszont egyéni jogom eldönteni, hogy ki tudok/akarok-e hordani még egy terhességet, vahy nem.
Ha nem, akkor abortusz: az én testem, ebbe egy férfi, aki csak ürit és neki kész, ne szoljon bele.
Nem vagyok ab.párti, söt, de a férfiak olyan könnyen mondják rá, hogy szüld meg... nem az ö egészségük megy rá rossz esetben.
Apa is akart még egyet utánam, de mivel anyával majdnem belehaltunk a szülésbe, evidens volt számára, hogy ennek tán nem tenné ki a feleségét (meg magát) mégegyszer.
Ez nem hiszti.
Kifáradt, kimerült, támogatás kell neki.
Esetleg vigyázhatnál a gyerekeire, hogy tudjon egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni.
Egy kis szabadidőt biztosítani neki.
Ha öngyilkosságra is célzott, lehet, hogy depressziós, vagy csak lemerültek a tartalékai. Elvihetnéd orvoshoz, hogy segítsen a kedélyállapotán.
Ez inkább kimerültség. Én is voltam benne, mikor sírtam a fáradságtól és bizony megkérdeztem magamtól, hogy biztosan ezt akarom? Aztán elmúlik és újra süt a nap. Mondd meg neki, hogy nincs egyedül, hogy más is érzett már így, hogy te támogatod és segítesz neki. Nekem tök jó volt, hogy szülés után barátnőm megfőzött, ezzel is levéve egy gondot a vállamról.
Milyen a házassága? Mondd el neki, hogy anyagilag mennyire jobban járnak még egy gyerekkel, és azt is tudnia kell, hogy nem olyan borzasztó ám a nagycsalád. :)
Segíts neki, támogasd kicsit.
Valószínűleg a hormonok és a fáradság beszél belőle.
mennyi idős a két gyereke, hány hetes terhes?
én megpróbálnék lelket önteni belé. Ha azért nem akarja a babát, mert nehezen viselné el a terhességet, akkor megnyugtatnám, hogy minden terhesség más, lehet, hogy ez problémamentes és könnyű lesz. ha meg nem, hát az csak 9 hónap, mi az egy egész élethez képest, és ahhoz a sok boldogsághoz képest, amelyet a gyereke fog nyújtani számára. Biztos a két nagyot is nagyon szereti, szerintem ennek a babának is örülni fog majd, ha megszületik. (persze nem tudom, milyen ember, én magamból indulok ki. Amikor terhes voltam a fiammal, akkor sokszor fordult meg a fejemben, hogy többször nem szeretném ezt végig csinálni, de most már tudom, hogy a terhesség csak egy átmeneti állapot, és semmi ahhoz képest, amennyi boldogságot ad egy gyermek)
Plussz, ha megszületik, és már tutira nem akar még egy gyereket, 3 után elköttetheti magát, és legalább nem kell többé aggódnia egy esetleges újabb teherbeesés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!