Hogyan segítsek a barátnőmnek?
azt tudja a barátnőd, hogy pont 3 gyerek után már egy csomó pénz jár? A mostani kb. 50 ezer Ft helyett 150 000 Ft!
Szóval lesz miből eltartani!
Én könyvelő vagyok, szívesen elmagyarázom neki ingyen, hogy hogy jön össze ez a pénz (három gyerek után 50 ezer Ft családi pótlék plusz 99 000 Ft családi adókedvezmény).
Ha a szüléstől fél, akkor válassza a programozott császárt, nekem két gyerekem született azzal, és szinte nem érzel semmit, olyan, mint pl. egy kozmetikai beavatkozás.
azért ezeket a cikkeket szerintem mindenképp mutasd meg a barátnődnek, tudnia kell, mivel járhat egy abortusz. Nem állítom, hogy mindenki depressziós lesz tőle, de ha ő eleve labilisabb ilyen téren, akkor nagy rá az esély, hogy az abortusz ront az állapotán. A terhességmegszakítás megviseli a nő lelkivilágát
Támogadhatod a barátnődet, hogy megtartsa a gyereket mégis.
Egy abortusz csak szélere tárná az utat az öngyilkossághoz,
Stabilan is alig-alig feldolgozható, ilyen lelkiállapotban pedig egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!