Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekes Hölgyek! Mikor volt...

Gyermekes Hölgyek! Mikor volt jobb nektek, mikor voltatok boldogabbak, amikor még nem volt gyermeketek, vagy már anyaként?

Figyelt kérdés

2017. jan. 6. 21:01
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
0%
Ez olyan, mintha azt kérdeznék meg, hogy boldogabb vagyok-e, hogy használom a lábamat, mintha nem használnám azt, vagy hogy boldogabb vagyok-e hogy élek a járás képességével, mintha nem tenném. A méhem, a petefészkeim stb. pontosan arra valók, hogy szüljek, így teljsesen természetes, hogy rendeltetésüknek megfelelően használtam/használom őket, ill. a képességemet arra, hogy életed adjak új emberkéknek. Három gyermek büszke anyukája vagyok. :)
2017. jan. 15. 14:28
 22/22 anonim válasza:
Ex férjemmel sokáig védekeztünk a teherbe esés ellen, aztán 35 évesen kezdtünk dolgozni a baba projekten, de hiába. 40 éves voltam, amikor szétmentünk. Aztán ősszejöttem jelenlegi élettársammal, akivel mindketten úgy gondoltuk, hogy beteges dolog harcolni a gyermek áldás ellen, ugyanakkor kimondottan nem terveztünk semmit. Három hónap után terhes lettem, s jelenleg van egy csodaszép kisfiúnk. Ezt az egészet egy izgalmas kalandnak fogtuk fel, s nagyon boldogok vagyunk így hármasban.
2017. jan. 16. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!