Jobb, ha nem szülök?
Volt egy hasonló kérdés, hogy miért szül az, akinek mentális problémái vannak.
Mondjuk ettől azért messze vagyok, teljesen értelmes, magas eq-val rendelkező nő vagyok, diplomás, szellemi munkát végzek, önálló életet élek, stb, szóval nincs komoly bajom.
De ha felhúzom magam valamin, remegek az idegtől. Más is van így, úgy is, hogy gyereke van? Érdemes így gyereket vállalni, vagy valószínűleg gyenge az idegrendszerem? Lehet ezen változtatni?
"De ha felhúzom magam valamin, remegek az idegtől."
Azt hiszem mi megértenénk egymást... :D Igaz engem az autóvezetéstől kellene eltiltani.
Első, szerintem pont nem tudhatom előre, tapasztalat nélkül. Ezért kérdezem.
Nem ütném meg (szerintem, nyilván ezt sem tudhatom, de nem szoktam késztetést érezni verésre), csak felemelem a hangom. És remegek, mint a kocsonya. :/
Nem mondom, hogy nem szeretnék, de csak úgy, ha normálisan tudom nevelni, de nem tudtam, hogy ennyire általános dolog ez.
Múltkor felhúztam magam valamin, egy órán át remegtem. Engem tök zavar.
Szerintem tudatosan gyakorold az önfegyelmet!
De legjobb, ha agyilag eljuttatod magad arra a szintre - akár szakember segítségével - hogy tudjál felülemelkedni a nem létfontosságú problémákon.
Magyarul, sz@rd le a bunkó eladót, a kellemetlen szomszédot, a törtető kollégát, .... stb.
Nehogy ilyesmi miatt lemondj a gyerekedről, feltéve, ha ezt leszámítva egyébként szeretnél.
Igen, a leszarást gyakorolnom kell. :) De gondolom, a gyerek pl. pont "segít" ebben.
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugtattatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!