Szülők szerintetek melyik a jobb?
Ma összevesztem a szüleimmel,mert hogy hazajöttem(pénteken) és miután kajáltam meg meg csináltam 1 óra alatt a kerti tenni valókat,akkor leültem a gép elé és emiatt olyan balhé lett,hogy csak na!Hogy én mindig a gép elött ülök,soha nem megyek sehova,nem foglalkozok semmi mással...akkor a szemükbe vágtam,hogy oké olyan leszek minta többi velem egy idős kamasz,megyek bulizni egész hétvégén,piálok,cigizek,dugok,drogozok,káromkodok majd össze vissza(itthon nemszoktam)...akkor be küldtek a pics@ba a szobámba,anyám még pofán is akart verni.Szülők szerintetek melyik a jobb,hogy ha hétvégente inkább gépezek vagy ha elmegyek egy buliba és jól beb@szok?
14/f
Én a helyükben még leírattattam volna veled azt is vagy 200 X:
A FELNŐTTEKNEK MINDIG IGAZUK VAN, AKKOR IS HA NEM.
A SZÜLEINKET TISZTELJÜK,SZERETJÜK, BECSÜLJÜK.
(egy 2 gyermekes Anyuka)
23:33
A szőlő is ember, és hibázik, téved és hülyeségeket csinál, nincs mindig igaza, és ha nincs benne semmi tiszteletre méltó, akkor nincs miért tisztelni. Főleg ha ő maga sem tiszteli a gyerekét.
Kérdező: Nem értem mi a baj a gépezéssel, főleg ha megcsináltad a tennivalóid is. De olyan szép tavasz van, egy kis séta sosem árt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!