Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülő gyerekei! Jobb lett volna nektek, ha a szülők még együtt maradnak, vagy így jobb nektek, hogy elváltak?
Esetleg hamarabb/később kellett volna szerintetek válni, vagy egyáltalán nem? Hogy hatott rátok a válás ténye?
Kifejezetten a gyerek szemszögéből lennék rá kíváncsi.
elválni hamar elváltak, 4 éves voltam, csak azt sajnálom, hogy máig kellett várni, hogy anyu kirakja fater alkoholista tetves szürét innen. Most is csak azért mert elsö kislányomat várom. Iszonyatosan gyülölöm! Lelkileg beteg lettem töle, amin valószínüleg soha senki nem fog tudni segíteni. Szóval nagyon örültem volna ha inkább nem is ismerem meg soha és nem kellett volna egy egész gyerekkort leélnem vele...
22/L
Jobb volt így, hogy elváltak. Bár én már nem kicsi gyerek voltam akkor, de ettől függetlenül, jobb volt így. Amíg együtt éltek, az utolsó pár évben állandóan veszekedtek, minden apró marhaságon képesek voltak összekapni. Amióta elváltak, nincs semmi gond, sőt, még a szüleim is jóban vannak egymással, igaz, néha megorrolnak egymásra (apukám elég kényelmes típus, szereti a dolgokat ráhagyni anyukámra, aztán felháborodik, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarta, miközben ő nem tett a dologért túl sokat), de aztán újra nyugi van.
Amikor mondták, hogy elválnak, igazából nagyon meglepődtem, mindig azt hittem, hogy ilyen csak más családokban fordulhat elő, de nálunk nem. Aztán hamar megszoktam a dolgot, mert apukám akkor jött hozzánk, amikor csak akart (meg persze ha mi is ráértünk :).
Mi sajnos nem váltunk el,pedig apám egy szörnyeteg.Útálom!Útálja az egész család,csak az a szemét nem egyezett bele semmibe.Így egész gyerekkoromat vele kellett töltenem.Soha egy jó szava nem volt,csak cseszletett,kötekedett,káromkodott,fenyegetett.Ha barátom,barátnőm ittvolt akkor is ugyan így,de ha valaki felnőtt volt,akkor ártatlan kisbárány.
(Úgy szeretem mint a sört:az aztalon,hidegen és felbontva.)
Szia!
Nekem az eggyik barátnőm szülei váltak el, és megkért, hogy írjam le neked a történetet!
Íme:
Szia!
11 éves vagyok, 8 éves voltam mikor elváltak a szüleim.Az elején nagyon fájt, nem aludtam nem ettem, semmit nem csináltam.Rossz volt.Már tudom, hogy jobb így, mert nem kell a veszekedésüket halgatnom.9 éves koromban kibékültek, de nem jöttek újra össze, jó kapcsolatom van az apukámmal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!