Mennyire számít egy rosszindulatú szülő véleménye, beszólogatása, ha mi ketten a párommal tökéletesen megvagyunk, együtt élünk, én 25L ő 27F?
Igen a parodnak kellene rendbe rakni apuka fejet!
Mikor megismertem a ferjemet az Anyam -aki egyebkent tenyleg tok normalis- total kiakadt. Megszokta a magas, jokepu fiucskakat korulottem....megis mi a francot akarok ettol a fiutol bla bla bla...
Na egyszer aztan eluntam es megmondtam neki, hogy ez az en valasztasom es az en eletem. Nekem nem az a legfontosabb, hogy mennyire fess legeny a valasztottam, hanem az, mennyire passzolunk ossze es hogy mennyire vagyok szeretve. Mert inkabb o mint egy adonisz sivar erzelmi elettel es ures fejjel ahol mindig en vittem a hatamon mindent.
Eleg durva lehettem, mert benyelte a dugot. Jo par ev alatt meg is ertette mirol beszelek es meg is szerette a ferjemet. En boldog vagyok, Anyu sajnos egyik hazassagaban sem volt boldog. En nem akarok egy ferjnel tobbet egy eletre!
Az elejen nem ertem ezt: Én innentől nehezen bocsájtok meg neki, de nem szólok, ő életük.
Mit kellene neked megbocsatani? Nem teged csalt meg...
Amugy egyszer meg kellene neki mondani, hogy a velemenyet tudomasul vetted, de nem vele akarod elni az eleted, a fianak pedig ha baja lesz veled, akkor eleg felnott hogy megmondja o maga. Nem varod el hogy kedveljen, de ha nem is teged, hat a fiat tisztelje meg azzal hogy az o eletet illeto donteseket meghagyja a szamara, tema lezarve, pont.
14:45
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!