Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehet az a kismama akit a...

Mit tehet az a kismama akit a gyermek apja teljesen magára hagyott? Gyermekvédelmisekhez forduljak? Bírósághoz? Hosszu történet de a lényeg a végén.

Figyelt kérdés

22 hetes terhes vagyok, a baba nem volt tervezett, mind ketten a huszas éveinkben járunk, már régóta ismertük egymást,se házasok nem vagyunk, es nem is élünk együtt.

Mikor kiderült hogy terhes vagyok a srác minden erejével el akarta vetetni, de én nagyon tiltakoztam ellene, hiszen nincs olyan , hogy " itt az a gyerek de nekem nem kell inkább öljük meg, hogy kényelmesebb legyen az élet " Gyermek álldás... Szoval megmondtam, h nem fogom elvetetni, felejtse el.(hozzáteszem hogy a 22 hét alatt ez egyszer találkoztunk csak). Ha hívom nem veszi , fel ha írok neki nem válaszol, teljesen le vagyunk sz@arva. El is költözött, nem tudom hogy hol lakik.

Vissza költöztem szüleimhez. Arrol most ne is beszéljünk hogy érzelmileg ez teljesen kikészít... De borzasztó. Én nagyon szeretem a kisbabám , és várom is hogy jöjjön, csak aggódom, hogy hogyan fogom eltartani. A szüleim támogatnak , lakhatunk nálluk amíg minden rendbe nem jön és saját lábunkra tudunk állni, támogatnak, de nem szeretném , hogy ők tartsanak el minket azért mert ez a kretén a kisujját sem mozdítja a gyermekéért.

Teljesen cserben hagytak. Fogalmam sincs, hogy miből fogom eltartani a gyereket . A srácot nyilván nem tudom meggyőzni h legalább pénzben támogasson. Én dolgozom ameddig tudok, de sajnos most egy gyárban dolgozok heti 5 napot sokszor 12 órában . Próbálom minden fillérem félre tenni. Forduljak a gyermekjólétisekhez? Vagy mit tudok tenni? És a gyermekjólétisek mit tudnak tenni , ha semmilyen elérhetőségét nem tudok megmondani?

Köszönöm a válaszokat előre is !

2016. dec. 28. 13:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
14%
Itt köpködtök, itt élitek ki magatokat azon aki e nélkül is elég nagy szarban van. Ember, hibázott.. ahogy itt már mindannyian. Szánalmasak vagytok!
2016. dec. 30. 05:22
 42/53 anonim ***** válasza:
57%
Fogadd be őket.
2016. dec. 30. 06:26
 43/53 anonim ***** válasza:
94%

" Ember, hibázott.. ahogy itt már mindannyian."

Valóban, en is hibáztam már. Elszamoltam magam, elfelejtettem a gyerek torna cuccat bepakolni, rossz újságot vettem, stb.. De valahogy soha nem sikerült nem tervezetten teherbe esnem -ok, erre mindig van esély, hiszen 100%védelem nincs-, apa akarata ellenére megtartani a nem kívánt terhesseget és a semmire szülni. Ez nem hiba, bakker, hanem színtiszta idiotizmus és önzés

2016. dec. 30. 06:44
 44/53 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy írták már páran: fogadd be őket ha ennyire humánus vagy!

Ne haragudj, de az "apa" mondta, hogy neki nem kell a gyerek. Vèdekezni kellett volna vagy el kellett volna vetetni. Most meg itt rinyál, hogy nincs pènze.

A szülei nyakára költözik, hogy ők tartsák el. Elk..úrta a gyereke èletét, a srác èletèt és a szüleièt is, mert csak a lábát tudta szèttenni, de gondolkozni nem tudott. Mit kellene rajta sajnálni? Felelőtlen volt, most meg tartja a markát a segèlyért, mert a szüleinèl és a srácnál is. Élősködő.

2016. dec. 30. 09:43
 45/53 anonim ***** válasza:
41%
* mert=meg
2016. dec. 30. 09:43
 46/53 anonim ***** válasza:
76%
Mikor fogunk eljutni arra a szintre, ha egy lány/nő/asszony nem akar gyereket akkor gyógyszert szed/spirált rakat fel vagy ha egy fiú/srác/férfi nem akar, akkor gumit húz? Hány életnek kell még tönkremennie?
2016. dec. 30. 17:22
 47/53 anonim ***** válasza:
67%
Amíg az ostoba nőnek van hova hazafutnoa, vagy be tudja etetni a palira vett fiút, szóval amíg megoldja helyette más a problémát, addig nem fog változni semmi.
2016. dec. 30. 17:33
 48/53 anonim ***** válasza:
28%
Rohadt szánalmasak vagytok mind egytől egyig! "Magadat is meg szivattad az a kis par hetes "gyerek" nek meg tok mindegy lett volna hogy elveteted vagy sem" Te tudod miről beszèlsz ember? Van már gyereked esetleg? Tök mindegy lenne, hát akkor vágjuk el a te torkodat az is tök mindegy, hisz te is csak egy ember vagy, nem? El sem hiszem, hogy ilyeneket írtok! Kedves kèrdező! Teljesen együtt èrzek veled, ugyan ebben a cipőben vagyok mint te! Terhessègem kiderülèse elött lett vège a kapcsolatomnak, apuka leszarja neki nem kell gyerek ès ki a faszt èrdekli, hogy neki nem kell gyerek, ha meg tudta csinálni igazán annyit megtehet,hogy anyagilag támogasson, èn is szülès utáni apasági pert inditok.. Ès ez a vèdekezzünk dolog, meg hogy lehet így szexelni bla bla... Fogamzásgátló mellett estem teherbe, èn sem úgy terveztem, hogy gyermekem lesz, de így alakult el kell fogadni! Egy èletet elvenni egy legnagyobb bűn pedig nekem mèg lenne rá lehetősègem! De èn vállaltam egyedül, nekem nem kell apa, de az anyagi kötelessège alól nem fog kibújni! Kitartást neked, mi mind erős nők vagyunk!
2017. jan. 12. 00:12
 49/53 anonim ***** válasza:
35%

Húzd már ki a fejed a sejhajodból, és nézz szét a valódi világban a cukorhabos maszlag helyett.

"Tök mindegy lenne, hát akkor vágjuk el a te torkodat az is tök mindegy, hisz te is csak egy ember vagy, nem?"

Az embrió viszont még rohadt messze áll az embertől - csupán egy más testén élősködő parazita, annyi személyiséggel és tudattal, mint egy meztelen csiga.

"èn is szülès utáni apasági pert inditok"

Eldönthetted, h megtartod vagy elveteted-e. Megtartottad. Ha IGAZSÁG lenne a jogban, akkor tudod innentől kezdve EGYEDÜL a te kasszádat terhelné a TE hobbidból létrejött pulya. Nem erős nő vagy, hanem a partneredet teljességgel semmibe vevő önző dög.

Kívánom neked, hogy SOHA többé ne álljon veled szóba férfi. Nem érdemled meg.

2017. jan. 12. 17:50
 50/53 anonim ***** válasza:

ne, hiszen nincs olyan , hogy " itt az a gyerek de nekem nem kell inkább öljük meg, hogy kényelmesebb legyen az élet "

Itt a kérdésedre a válasz.

Nézd, hoztál egy döntést, és hozott a párod is egyet.

Neked innentől szopóroller lesz az életed, neki 20 évig vonják a fizuját.

A gyejót nem nagyon értem, hogy jön ide, hiszen fizikailag nincs is gyereked. épp ezért semmilyen támogatás nem jár.

amint a gyerek megszületik, intézkedhetsz.

2017. febr. 7. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!