Nem tudok dönteni a kitalált nevek közül. Mit válasszak?
Figyelt kérdés
A párom a végső döntést rám hagyta, mondván neki mindegyik jó, és úgyis én leszek benn, én mondom meg mi legyen. De nem tudok dönteni. Ráadásul még azt sem tudom, hogy fiunk vagy lányunk lesz.
Légyszi segítsetek, ha lehet pár szavas indoklással, ellenvéleménnyel is.
Lány: Boglárka vagy Katalin
Fiú: Ádám, Bence, Bálint
Köszi
2008. okt. 7. 14:42
21/22 anonim válasza:
"Szia. Én inkább a Katalinra és az Ádámra szavazok. Arra is kell gondolni, hogy ha felnő és egy komoly foglalkozása lesz akkor hogyan hat a neve a bemutatkozáskor. A Boglárka és a Bence aranyos kicsinek, de felnőttként már nem annyira.
Üdv, 11 hetes Krisztina anyukája"
Mi az hogy aranyos kicsinek?Szerintem a Boglárka igenis lehet egy komoly ember neve,nem csak egy kisgyereké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!