Nem tudok dönteni a kitalált nevek közül. Mit
válasszak?
Figyelt kérdés
A párom a végső döntést rám hagyta, mondván neki mindegyik jó, és úgyis én leszek benn, én mondom meg mi legyen. De nem tudok dönteni. Ráadásul még azt sem tudom, hogy fiunk vagy lányunk lesz.
Légyszi segítsetek, ha lehet pár szavas indoklással, ellenvéleménnyel is.
Szia! A Boglárka nagyon szimpi, a Katalin már régimódi. Kisfiús nevek közül nekem a Bence jön be, annak ellenére, hogy túl trendi név mostanában. Nekünk, ha lesz, és fiú lesz, akkor Benjáminnak fogják hívni, ha kislány lesz, akkor pedig Vanda lesz a neve.
2008. okt. 7. 20:44
12/22 anonim válasza:
Szia!
Én mindkét gyermekemnek két nevet adtam. Ha később nem tetszik az egyik, akkor használhatja a másikat.
Nálam szempont volt, hogy embernek adok nevet és nem gyereknek.
A lányom sosem lehetne senki a mai világban Lotti névvel. De Lorettával már igen. Az egy dolog, hogy Lottinak hívom.
Nekem mind a két általad választott lány név tetszik. Mind a kettőt neki adnám.
A kisfiúnak pedig az Ádám, vagy a Bálint.
Boldog babavárást!
2008. okt. 8. 13:03
13/22 A kérdező kommentje:
Második nevet a párom hülyeségnek tartja, de én valószínű adok neki. Lánynál még nem döntöttünk az első névben, de az Emma a második, fiúnál meg valószínű maradunk a Bálint Ádámnál. A párom végül kimondta, hogy a fiúnál még ez a legszimpibb változat. (bár az én rokonságomban most született egy Bálint, de most nem az én döntésem lett elfogadva:))
2008. okt. 9. 09:29
14/22 anonim válasza:
Én is filóztam a két néven és akiknek kettő van mindenki lebeszélt,hogy hülyeség,úgy is annak fogják hívni amit megszok és csak nehezíti a hivatalos dolgoknál az aláírását,így egy neve lett.Nekem a Bogi és az Ádi tettszik:)
2008. okt. 11. 00:16
15/22 A kérdező kommentje:
Nekem két nevem van, elég kevés helyen kell ahhoz használni, hogy zavaró legyen. Bár nekem a vezeték és keresztnevem is elég hosszú, a 2. név pedig rövidebb, szóval, az már nem is olyan sok + hogy odaírjam.
2008. okt. 11. 09:49
16/22 anonim válasza:
Szerintem ha lány akkor legyen Boglárka. Sokkal ritkább név mint a Katalin, és szerintem szebb is. Ha fiú akkor pedig Ádám vagy Bence!
2009. nov. 12. 18:39
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Boglárka lett a kis rosszaságom.
2009. nov. 17. 20:47
18/22 anonim válasza:
Gratulálok!
2009. nov. 18. 13:07
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. nov. 21. 18:22
20/22 anonim válasza:
ez nagyon érdekes, mert én Boglárka vagyok és a másik név, ami szóba jött a szüleimnél az a Katalin volt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!