Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudok dönteni a kitalált...

Nem tudok dönteni a kitalált nevek közül. Mit válasszak?

Figyelt kérdés

A párom a végső döntést rám hagyta, mondván neki mindegyik jó, és úgyis én leszek benn, én mondom meg mi legyen. De nem tudok dönteni. Ráadásul még azt sem tudom, hogy fiunk vagy lányunk lesz.

Légyszi segítsetek, ha lehet pár szavas indoklással, ellenvéleménnyel is.

Lány: Boglárka vagy Katalin

Fiú: Ádám, Bence, Bálint

Köszi

2008. okt. 7. 14:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
A vezetékneveteket nem írtad, de lánynévben nekem a Bogi tetszik, fiúban pedig az Ádám. Bencéből rengeteg van, tömegnév mostanában. (A Katalin túl szokványos, de nem rossz. A Boglárka akkor is sokkal szebb.)
2008. okt. 7. 14:47
 2/22 anonim ***** válasza:
Nekem a Boglárka és a Bálint jön be, de a vezetéknevet jó lenne tudni.
2008. okt. 7. 14:50
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal megbeszéltük, hogy ha kislányunk lesz, akkor Boglárkának, ha kisfiú, akkor Bencének fogják hívni. Hát, Bence lett.

Amúgy ha a Bence tetszik, akkor nem kell foglalkozni azzal, hogy mostanában az a divat. Nem mindegy? Ha az áll közelebb a szívedhez, akkor azt kell választani. Azért tényleg fontos az is, hogy a vezetéknévvel egybecsengő legyen. Nálunk a párom kikötése pl. az volt, hogy a monogramja B.B. legyen, mert neki is az, így lett Borbély Bence.

2008. okt. 7. 15:38
 4/22 anonim ***** válasza:

Boglárka, Ádám. Nekem ezek tetszenek.

Nálunk Szabolcs és Lili a favorit, az uh-k alapján Szabolcs lesz.

2008. okt. 7. 15:40
 5/22 anonim ***** válasza:
Boglárka, Ádám/ Bálint.
2008. okt. 7. 16:26
 6/22 anonim ***** válasza:

A lány névből inkább a Boglárka, a fiúból pedig csak a Bálintra szavazhatok, mert az én kisfiamat úgy hívják.(Azért a másik két fiúnév is tetszik, a Katalin egyáltalán nem)

Sok sikert!

Napsugár és Bálint anyukája

2008. okt. 7. 17:00
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem a Boglárka és a Bence tetszik!
2008. okt. 7. 17:13
 8/22 anonim ***** válasza:
60%

Szia. Én inkább a Katalinra és az Ádámra szavazok. Arra is kell gondolni, hogy ha felnő és egy komoly foglalkozása lesz akkor hogyan hat a neve a bemutatkozáskor. A Boglárka és a Bence aranyos kicsinek, de felnőttként már nem annyira.

Üdv, 11 hetes Krisztina anyukája

2008. okt. 7. 17:37
 9/22 anonim ***** válasza:
Boglárka, fiúba pedig tetszik a Bence és az Ádám is.
2008. okt. 7. 18:01
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem a Katalin nem,de a Kata tetszik,komoly,de mégis színes jellemet takar,a fiúk közül pedig az Ádám(bár nem favorizálom annyira).

Mi a párommal megbeszéltük,hogyha a JÓ Isten a sok rossz után megadja azt az örömöt,hogy egészséges kisbabánk szülessen,akkor fogunk csak dönteni,ha már a kezünkben tartjuk a kis jövevényünket,és ami ráillik,azt kapja.Lehet hogy így elsőre Enikőt szeretnék,mert a párommal imádjuk ezt a nevet, de ha közben olyan "LILI-s lesz"???Ezért mi megvárjuk.

Sok Boldogságot!Lizy

2008. okt. 7. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!