Hogy lehet ilyen érzéketlen az "anyósom"?
Mi mas miatt voltunk rosszban, es az aposommal, nem az anyosommal. Parom nem allt mellettem, mert szerinte hulyeseg miatt nem birtuk egymast, ezert nem is volt hajlando beszelni vele... ha veszekedtunk volna nem allt volna mellem, ugyhogy hagytam. Mi hala istennek nagyon messze lakunk egymastol, ugyhogy evente 3-4x latom oket.
Ugy oldodott meg a dolog (nem tudom, hogy veglegesen-e, majd kiderul), hogy a parom elmondta anyosomnak (akivel sok baj nincs, bar neha o is megeri a penzet), hogy nem birom az aposomat, es terhesen tobbszor is sirtam miatta, ugyhogy o elbeszelgetett vele, azota nyugi van, azota ugy nez ki, hogy tud viselkedni... aztan majd meglatjuk.
Úgy, hogy hagyjátok!
Mindenkivel azt lehet megtenni, amit hagy.
Már akkor el kellett volna küldened a búsba, mikor rendszeresen ezen lovagolt, hogy mikor esel teherbe. Én biztos egy szép nagy családi összejövetelen beszóltam volna, hogy majd akkor, ha a fatökű fia végre teherbe ejt!
Elég töketlen lehet ugyanis a kedves férjed, ha csak hallgat ilyenkor és nem áll ki melletted!
Az a rossz hírem van, hogy ezt a helyzetet is neki lehetett volna rendezni, de ahhoz már elég késő.
A helyedben, ha legközelebb csak nézi, ahogy emelsz, akkor jó hangosan (minél többen hallják) szólnék neki, hogy direkt kivárja, hogy elvetélj, vagy derogál neki segíteni?! Egyébként jobb lenne több szempontból is, ha táppénzre mennél, mert tényleg nem túl jó ilyenkor nehezet emelni rendszeresen, ér ott elég stressz a drága anyuka miatt is, és egyikre sincs szüksége egy kismamának!
Majd akkor lesz még bajod vele bőven, mikor kezdesz kerekedni, és kénytelen lesz belenyugodni a vipera, hogy tetszik vagy sem, tőled lesz unokája.
Szomorú, hogy ott vagytok hárman (apósod, a férjed és te) és vigyorogva viselitek, hogy téged naponta megaláz és piszkál a kedves anyós, és senkinek se esik le, hogy talán egy friss terhes kismamát nem kell ennek kitenni.
na ilyen az amikor az ember mindent kikotyog magarol. egyaltalan minek tudott rola hogy akartok gyereket csak nem sikerul? Ez a legszemelyesebb informacio, nem mondja el az ember senkinek.
A masik meg az hogy 12 hetes kor elott sem mondjuk el a terhesseget senkinek, mert tenyleg barmi lehet addig.
Ne ossz meg vele semmilyen informaciot, ennyi a lenyeg. Akkor majd nem tud mivel cseszegetni.
Előző vagyok...
Beszélj a pároddal, hogy a pakolni valot ne te rakd már el....én 30 hetesen mentem táppénzre,... lehet dolgozni aki bírja,vagy nem veszélyeztetett terhes...de emelgetni semmiképp. Tegyél.pontot a dolog végére, mert csak rosszabb lesz, és ugy ahogy azt elöttem írták, a vége az lesz hogy a gyereket is ellened neveli majd. Kivánok neked boldog baba várást!
Mi ahol éltünk tul közel volt anyósom páromnak meg az én szüleim borították ki. szerintem ma már nem lennénk együtt megromlott volna a kapcsolatunk ha nem így döntünk ahogy tettük. Rettentő nehéz volt!
Felmondtunk párommal a munka helyen, én is ő is 250 km költöztünk, előszór albérletbe. de már akkor nézelődtünk házat, rá egy évre vettünk is.
összeházasodtunk, de ez is furi volt, mert mi csak 2 tanúval akartunk, ne legyen ott senki! Hát anyum meg anyósom mikor rájöttek akkor mondták illik szülőknek ott lenni, belementünk, 250 km-ről a szülő városunkba haza utaztunk (mondanom sem kell egy évben talán 2 szer 3 megyünk haza 1-2 napra látogatóba) az esküvő szépen lezajlott, még meg is lepődtem, nem erre számítottam.
utána teherbe estem rá egy évre, hát mivel szüleinktől 250 km re lakunk, nem mondtuk el, csak betöltött 12 hét után, anyósom még később 20 hetes korban tudta meg. Mi így oldottuk meg. És boldog nyugodt életünk van messze tőlük, nem félek hogy esetleg beleköt a gyereknevelésembe ilyesmi. mert már telefonba kezdte hogy ha megszületik a baba ő jön egy hónapra, mert én alkalmatlan leszek ellátni a babát, és beköltözik hozzánk, segítség címszóval. Párommal először jo ötletnek tartotta, de csak mert első gyerek. aztán leültettem, átbeszéltük miért költöztünk ide és hogy nem akarom a házamba látni, max megnézheti a babát és megy. párom megértette, és így is lesz. bocsi hogy hosszú voltam. de lehet nektek is költözni kéne, mert ez később rosszabb lesz és tönkre megy a kapcsolatotok.
Az anyja csöcsén logo pároddal sokkal nagyobb a baj. Neki nem alap, hofy tegye már helyre az anyját, ha nem száll le rolad? Én egy pillantig nem alapoznék ilyen férfira???, mint ez a gyerek, hanem keresnék olyat, akinek nem fáj liállnia értem.
Egyébként szoktasd magad a gondolathoz, hogy a gyereked nevelésébe éppigy bele fog ugatni, és a kedves férjed ugyanigy szrni fog melléd állni.
Boldog jovo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!