Kérésem ellenére anyósom málnát adott a 13 hónapos fiamnak. Túlreagálnám?
Anyósom vigyázott a fiunkra. Érik náluk a málna, és egy párszor már bepróbálkozott, hogy adna neki, és én mindig kifejtettem, hogy miért nem szeretném ha kapna. Erre, ma arra értünk oda, hogy mondja adott neki. Újra elmondtam, hogy mikortól ajánlják, nem szerttem volna még...Mindezt normális hangnemben, de aztért felhúztam magamat.
És nem azért, mert pár szem málnától megáll a világ, hanem mert, direkt megkértem, hogy ne adjon neki!
Szóval a párom itthon letorkollt, hogy hogy beszéltem az anyjával, milyen arcot vágtam...
Ha vágtam is pofákat, nem volt jogos?
(Egyébként, mikor anyukám vigyorogva közölte, hogy a 10 hónapos fiamat fagyiztatta, neki is megmondtam a 'tutit'. Az én súlyos tejallergiám miatt 1 éves korában akartam bevezetni, ki is derül az ő allergiája is...)
Mit szóltok?
Én tényleg normálisan válaszoltam neki, de az arcomon biztosan látszódott, hogy nem örülök. Ez van. Azt hittem, hogy a párom tökre egyet ért velem...
Allergizáló ételekkel nem játszok, mert tudom, milyen az, mikor úgy néz ki az ember, hogy nem vesz fel rövid újjú felsőt, rövidnadrágot, és legszívesebben levakarná a bőrét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!