Belefér-e vagy nevetséges, ha a Mikulással és Karácsonnyal kapcsolatos kegyes hazugságokat egy rokonom továbbra is teljes terjedelmében alkalmazza annak ellenére, hogy 19 vagyok?
Szerintem aranyos, hogy ennyire ragaszkodik a hagyományokhoz a nagyika.
A legtöbb családban, ha nem is ennyire látványosan, de létezik a meglepetésszerzés.
Mi is 24.-én ajándékozunk, rejtegetve és szépen csomagolva is vannak a dolgok, némelyiket titok is övez, pedig itt sincs kisgyerek.
Szerintem nem néz senkit infantilisnek, csak már így szokta meg az ünnepeket.
ő még azt hiszi, hogy nektek tud még örömet okozni ezekkel.
egy 71 éves szemében még gyerekek vagytok, elvégre van egy fél évszázadnyi különbség..
ha elég felnőttek lennétek, eszetekbe se jutna elrontani az örömét és vele örülnétek.
És akkor mi van?? Ne mondd már,hogy neked nem okoz kicsit is örömet,hogy készülődsz,gondosan kiválasztod a szeretteid ajándékát,elrejted,hogy ne találják meg,és izgatottan várod a reakciót...
Te már az a generáció vagy,aki mündent első pukizásra megkapott és ezért neked a várakozás nem izgalom,öröm,hanem kib.aszás????
A stílusod maga egy komédia ("öregsési nyugdíjas rokon?? :D..ingatlan?... ki a fene beszél így a hétköznapi életben?)..nem pedig az, hogy valaki ragaszkodni próbál a karácsonyi ünneplés hangulatház.
Ez az őszinte véleményem. Sem ettől a stílustól, sem az idős rokon örömének az elvételétől nem leszel felnőttesebb. Hidd el.
Megnéztem korábbi kérdéseidet. Atyaisten, ezt a stílust...
Nem csoda, ha hülyegyerekként kezelnek.
Írd be a google-ba, hogy MIKLÓS18 nevű felhasználó kérdése.
Az a jó, hogy leagyasabbak mindig névvel kérdeznek :)
Ohh,anyám. 19 vagy,de az agyad egy félévesé...
Hagyd a nagyit,ő úgy viselkedik,ahogy a nagymamák szoktak!
Te viszont lehetnél empatikusabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!