Hogy magyarázzuk meg, hogy nem anyósom nővéréről nevezzük el a gyereket?
Ez kb. olyan, mintha mi elvetettük volna azt a nevet, amiben megegyeztünk csak azért, mert az anyós képes volt "megálmodni" ugyanezt.
Nem árultuk el neki, titokban akartuk tartani a szülésig, hogy ne legyen véletlenül se "belefecsi", hogy "ez nem tetszik, ez tetszik, ezt adjátok" (hajlamos rá), erre egyik nap azzal kezdte a telefonban, hogy volt egy álma és álmában így és így hívták a kislányunkat. Hát nem ráhibázott? De.
Mégse vetettük el, pedig innentől abban a tudatban volt, hogy "ő nevezhette el a gyereket", hiába mondtuk hogy már megvolt, de legyen ennyi öröme :)
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én tuti elvetném azt a nevet.... Ebből annyi, de annyi félreértés, és egymásramutogatás lenne, hogy nem győznék magyarázkodni.
Megannyi gyönyörű keresztnév létezik, miért pont az kell, amiből csak a félreértés, és megoldandó probléma keletkezik??? Hihetlen, hogy problémát generáltok.
Ti tudjátok.
Tekintve, hogy a TI gyereketek, a TI döntésetek, amibe MÁSNAK SEMMI beleszólása nincs.
Nőjetek már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!