Hogy magyarázzuk meg, hogy nem anyósom nővéréről nevezzük el a gyereket?
Figyelt kérdés
Anyósomnak egyetlen testvére,és véletlenül férjemnek is,nekem is pontosan EZ a név tetszik, egyéb lelkiismereti okokból. Ebben meg is egyeztünk. Most majd jön az,hogy miért a testvéréről,miért nem anyósomról nevezzük el,ha már felmenőkről akarjuk elnevezni,de nem felmenőkről akarjuk,csak ez így jött össze,és ezért nem akarunk lemondani a névről. Férjem nagynénje persze örül neki. Amúgy az én dédmamámat is így hívták,de rá senki sem gondol,mert még az én születésem előtt,36 éve meghalt. A két keresztnév nem jó,anyósom neve amúgy sem tetszik,meg mi már megtaláltuk a tökéletes nevet. Hogy jöjjünk ki jól ebből?2015. dec. 11. 06:39
11/12 anonim válasza:
Miért kell valakirőll elneveznia gyereket? Az adott név tetszik nektek és kész.
ez a családunkban is volt és az is utálta nevet (nagymama) akiröl adták,meg is jegyezte:"miért kellet ezt a csunya nevet adni ennek a szép gyereknek?
És az is utálta ki kapta.meg is változtatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!