Babát várok, de anyósom kézzel lábbal hadakozik ellene. Lehet ebből még jó anyós viszony? Eddíg nyeltem a párom miatt.
5 ève vagyunk együtt. 2 évig albérletben laktunk és a tavaly vásárolt közös házunkat idén befejezik. Anyósom szerint,még fiatalok vagyunk,vetessem el(eszem ágában sincs). Eddíg azthittem kedvel,ezek szerint mégsem.
25 éves vagyok,stabil szakmával,munkahellyel,diplomával. A párom 30 éves,mérnök. Nem értem a problémáját anyósomnak,bár sejtem,hogy az a gondja,hogy a páromnak jóval magasabb a fizetése mint nekem. 3 hónapja ebédnél,minden előzmény nélkül megkérdezte,hogy hogy működik a külön kassza nálunk. Mondtuk,hogy egy kasszán vagyunk,akkor fel volt háborodva,hogy de hát a fia többet keres jóval. Nem a pénzéért szeretem és nem is költöm. Emellett pedig a házba ugyanannyi részt tettem bele (nem tagadom,szülői segítséggel) mint ő.
A lényeg. Eddíg nyeltem,nem szóltam,meghúztam magam,hogy ne legyen bonyodalom,de kezdem unni. A hormonok is közrejátszanak,de egyre többet sírok miatta,főleg ha belegondolok,hogy talán engem utál és a gyerekünket sem fogja szeretni.
A párom megmondta az édesanyjának,hogy mégegyszer meghallja tőle az abortusz szót,akkor nem fogja többé rányitni az ajtót. Na de anyósom azóta 2x is mondta nekem telefonba,de én azóta sem mondtam a páromnak,ismerem..beváltja az ígéretét. Mit tehetnék még?
Alapjáraton nyugodt típus vagyok,de egy idő után kirobban a feszültség. És most pont itt tartok. Anyagilag biztosítva vagyunk. A ház hitelmentes (falu) és a baba születésére be lesz fejezve minden rajta. Mi a gondja még? :(
Ne vedd fel a telefont. Az érzéseidet pedig ne nyeld le teljes egészében. Értem, hogy miért hallgattad el a párod elől ezt, de ha huzamosabb ideig kapod a szart a nyakadba és te folyton gyűjtöd magadnak, akkor fel fog őrölni.
Egyébként nem szeret, ennyi a probléma. Más nőt képzelt a fia mellé és még mindig reménykedik benne. Ha megszületik a baba, akkor a párodat válás esetén is magadhoz kötötted.. Véglegessé válik minden, így vagy úgy de "lopod" a pénzét. PErsze ez nincs így, de épp elég, hogy anyós ezt gondolja..
Igyekezz nem törődni vele, kerüld el. Például ne találkozz vele csak úgy kettesben, illetve ne vedd fel neki a telefont.
Míg nem lettem terhes,nem zaklatott(kivéve a közös kassza dolgot) és mostmár látom,h azért,mert titkon reménykedett,hogy szétfogunk menni. Ha megtudja,hogy jövő nyáron összeházasodunk,szerintem kifut a világból. Sajnálom a helyzetet.
Nem veszem fel neki a telefont mostmár,igazatok van. Bár akkor meg eljön.. De a párommal egyidőben érünk haza kb,előtte meg nem fog abortuszt emlegetni.
Azt is mondta nemrégen,hogy fiatal vagyok a fiához. Na de nemhinném,hogy 5 év akkora gond lenne. Igazatok van,belátom. Utál. De ennyire? Beletörődik valaha?
A minap nézegettük a babatapétákat. Lehurrogott,hogy minek a tapéta,hogy 5 év múlva utána megint sokat kelljen rá költeni,a festés olcsóbb. Szörnyű ezt hallgatni. Hogy már most sajnál tőle mindent és még meg sem született. 11 hetes terhes vagyok. Remélem 1 hét múlva leszáll rólam.
Le fog higgadni idővel. Megbékélni is meg fog idővel.
Addig is, kérdező, javaslom a jól bevált nagy adag leszarom tablettát. :) Vértezd fel magad és egyik füleden be, másikon ki. Tudom, hogy nem egyszerű, nekem is időbe telt mire megtanultam ezeket a dolgokat, de menni fog!
A párod kiáll melletted, ez a legfontosabb. Minden más hanyagolható.
Én mindent elmondanék a páromnak.
Anyósod nem szeret téged,nem tart a fiához méltónak.
Akkor jártok a legjobban ha a bébi sem fogja érdekelni,ellenben ha igen,ha őt szeretni fogja...na ott fog neked az igazi pokol kezdődni.Az ilyet még most építsd le.
Hát ezt nem akartam:( de elmondtam neki este,mert megkérdezte mi a baj,miért vagyok letörve. Annyira szeretem benne,hogy azonnal észreveszi ha bánt valami! Reggel 6(!)kor felhívta az anyukáját,hogy a szülésig ne jöjjön a közelembe,meg hogy mit gondol magáról(de azért diplomatikus volt). Megkérdezte mi baja van velem,aztmondta semmi:) De persze tudom,hogy nem akart rontani a helyzeten azzal,hogy kifejti a problémáját!
Nyílván azért jönni fog a szülésig,de gondolom ezekután békénhagy. Tényleg nem akartam,hogy miattam probléma legyen :(
Egyébként a másik fia is jó szakmával.rendelkezik, 2 éve van egy ügyvédnő barátnője. Na ő tökéletes... Érzem,hogy a pénz miatt van. Azzal is baja volt,hogy falun lakunk.
Biztosan azthiszi ,hogy a fia pénzére hajtok...Nem tudja elképzelni,hogy van olyan kapcsolat ami nem arról szól. Szörnyű ez az egész. Ha most nem várnék kisbabát,nyílván nem érintene ilyen rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!