Ha mesterséges beültetést vállalnátok, hogy tálalnátok a környezeteteknek?
Figyelt kérdés
Tehát gyereket szeretnétek, de a 40 évesek lennétek és nem lenne társatok. Viszont arra az elhatározásra jutnátok hogy, gyereket mindenáron szeretnétek még egyedül is. Viszont valahogy ezt el kell mondani a barátoknak, kollégáknak hogy, honnét is lett hirtelen ez a terhesség, illetve egyszer a gyereknek is, akinek szintén el kell tudni fogadtatni ezt a saját környezetével pl. iskola. Két választás van, vagy azt mondom, hogy egy buliba estem véletlenül teherbe, bár ez nekem sajnos nem megy. A másik választás ha őszintén megmondom, hogy egy ismeretlen ember spermáját kaptam meg. Melyik esetben járnék jól, abból a szempontból, hogy erkölcsileg ne nézzenek le, ne gondolják azt hogy, képes vagyok fél részegen gyereket csinálni vagy hogy pénzért csináltatok gyereket. Ha a spermadonoros esetet választanám, akkor a gyerek az én vezetéknevemre kerülne. Az iskolába kérik az adataimat, anyja neve, és anyja lánykori neve megegyezne.2016. dec. 4. 11:00
21/29 anonim válasza:
bár morbid lenne, hogy él az országban x gyerekem akiről semmit se tudhatok
22/29 anonim válasza:
Ne azzal foglalkozz, ki mit gondol. Házasságban is viselheti az anyja nevét a gyerek, és egyébként sincs senkinek semmi köze hozzá.
Az egész kérdésed akkörül forog, hogy mások mit szólnak majd. 40 éves vagy, nem 20!
Ha donorra nem tudsz már várni, ejtesd magad teherbe egy erre alkalmas delikvenssel. (Oké, nem etikus, de 40 évesen nem sokat halogathatsz.)
Nem kell részegnek lenned.
Nem jutott estedbe az örökbefogadás? Vagy azt kizárod?
23/29 A kérdező kommentje:
Örökbe nem akarok fogadni.
2016. dec. 6. 13:12
24/29 A kérdező kommentje:
20-nek: nagyon keveset fizetnek érte, kb. 25 ezer forintot adnak a donorért. De jó minőségűnek kell lennie, meg genetikailag is bevizsgálják, tehát a lakosság nagyon kevés százalékáé lenne megfelelő de azok közül is kevesen jelentkeznek donornak.
2016. dec. 6. 13:16
25/29 anonim válasza:
25 ezer azért nem kevés, de az enyém nem lenne jó minőségű, rövidlátó vagyok, enyhe gyomorpanaszaim vannak, prosztata gondok is vannak ami nem csak genetikai hanem a levett minta állagát is rontja, stb stb...
26/29 anonim válasza:
Érdeklődj Bécsben, Prágában, vagy a többi EU-s országban.
27/29 anonim válasza:
Ott nem baj, ha rossz az állag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!