Egyedülálló nőnek lehet mesterséges megtermékenyítéssel gyereke?
Nem azért mert természete úton nem tudnék teherbe esni, hanem mert nincs olyan férfi akivel gyereket szeretnék.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e erre lehetőség?
Úgy tudom, hogy nem. Legalább élettárs kell hozzá (nem muszáj férj). Olvastam nemrég erről egy cikket, hogy sokaknak csak papíron lesz élettársuk pont ilyen helyzet miatt.
Keress rá a neten, biztosan fogsz találni sok cikket a témában.
Lehet és egyáltalán nem illegális!
Én a saját környezetemben ismerek olyan anyát, akinek így lettek ikrei. Nagyon jómódú, egyedülálló 30 éves nő volt, de nem találta azt a férfit, akinek szívesen szülne.
Nagyon részletes leírások voltak a potenciális apajelöltekről, de fénykép nincs. A leírások alapján válogathatott. A gyerek kb most 7 év körüliek lehetnek, és szépen éldegélnek.
Korhoz van kötve? :(
Kár...
És valami más kell hozzá, pl nézik az anyagi jövedelmet vagy ilyesmi?
5-ös vagyok
Most, hogy így olvasom a többiket, beugrott :)
Lehet, csak nem tudhatod, hogy ki az apa. Pl. nem lehet egy ismerősöd, barátod a donor, aki ezt bevállalná esetleg, csak akkor ha legalább az élettársad. Ezért válnak sokan papíron élettárssá.
Szóval lehet, de akkor a donor titkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!