Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nőnek lehet...

Egyedülálló nőnek lehet mesterséges megtermékenyítéssel gyereke?

Figyelt kérdés

Nem azért mert természete úton nem tudnék teherbe esni, hanem mert nincs olyan férfi akivel gyereket szeretnék.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e erre lehetőség?

2014. jan. 30. 17:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Idehaza tudtommal nem. Csak pároknak engedik.
2014. jan. 30. 17:30
 2/26 anonim ***** válasza:
23%
A gyereknek apa és anya kell. Enged, hogy megtaláljon a szerelem.
2014. jan. 30. 17:33
 3/26 anonim ***** válasza:
76%
Én is úgy tudom, hogy nem lehetséges. Örökbefogadás igen, de akkor is szívesebben adják pároknak. Pl a melegeknek sem adnak örökbe. SZóval szerintem szimplán csináltasd fel magad egy olyannal, aki vonzónak tart. De am hány éves vagy, hogy ennyire teherbe akarsz esni? Már kb 0% hogy megtaláld az ideális apa-jelöltedet?
2014. jan. 30. 17:35
 4/26 anonim ***** válasza:
63%

Úgy tudom, hogy nem. Legalább élettárs kell hozzá (nem muszáj férj). Olvastam nemrég erről egy cikket, hogy sokaknak csak papíron lesz élettársuk pont ilyen helyzet miatt.

Keress rá a neten, biztosan fogsz találni sok cikket a témában.

2014. jan. 30. 17:37
 5/26 anonim ***** válasza:
71%
De igen lehet: [link]
2014. jan. 30. 17:40
 6/26 anonim ***** válasza:
19%
miért is pontoztátok lefele a 2-t? A gyerek nem játékbaba -APA ÉS ANYA KELL neki. Tessék felelősségteljesen gondolkodni ezen a téren.
2014. jan. 30. 17:40
 7/26 anonim ***** válasza:
90%

Lehet és egyáltalán nem illegális!

Én a saját környezetemben ismerek olyan anyát, akinek így lettek ikrei. Nagyon jómódú, egyedülálló 30 éves nő volt, de nem találta azt a férfit, akinek szívesen szülne.

Nagyon részletes leírások voltak a potenciális apajelöltekről, de fénykép nincs. A leírások alapján válogathatott. A gyerek kb most 7 év körüliek lehetnek, és szépen éldegélnek.

2014. jan. 30. 17:55
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Pedig lehet, azt hiszem korhoz van kötve, hogy 30 vagy 35 felett kell lenni hozzá.
2014. jan. 30. 17:56
 9/26 A kérdező kommentje:

Korhoz van kötve? :(

Kár...

És valami más kell hozzá, pl nézik az anyagi jövedelmet vagy ilyesmi?

2014. jan. 30. 17:57
 10/26 anonim ***** válasza:
46%

5-ös vagyok

Most, hogy így olvasom a többiket, beugrott :)

Lehet, csak nem tudhatod, hogy ki az apa. Pl. nem lehet egy ismerősöd, barátod a donor, aki ezt bevállalná esetleg, csak akkor ha legalább az élettársad. Ezért válnak sokan papíron élettárssá.

Szóval lehet, de akkor a donor titkos.

2014. jan. 30. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!