Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nőnek lehet...

Egyedülálló nőnek lehet mesterséges megtermékenyítéssel gyereke?

Figyelt kérdés

Nem azért mert természete úton nem tudnék teherbe esni, hanem mert nincs olyan férfi akivel gyereket szeretnék.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e erre lehetőség?

2014. jan. 30. 17:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
29%

" mert természete úton nem tudnék teherbe esni"

Menj el egy buliba, kivágott ruhában, dugj valakivel a wc-ben gumi nélkül, izgulj hogy ne kapj el semmit és terhes legyél. megspórolsz magadnak egy rakás herce-húrcát és egy jó nagy adag pénzt is. Apát meg se így, se úgy nem ismernéd.

2014. jan. 30. 20:57
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

Van egy kolléganőm, akinek negyven évesen így lett gyermeke, donorspermával, inszeminációval.

Lassan iskolába megy a kisfiú. Az anyjának biztos munkahelye van, akkoriban jól is keresett (a főnököm volt).

Azt hiszem, az ő élethelyzetében én is ezt tettem volna.

2014. jan. 31. 15:07
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nem.
2014. ápr. 5. 18:22
 24/26 anonim ***** válasza:

"nincs olyan férfi akivel gyereket szeretnék. "

az anyagról" még azt sem látnád hogy néz ki a gazdája, valamint nem tudod a kórelőzményeit (pl hajlamos e a családja ilyen olyan daganatos betegségekre, vagy akármi)

én keresnék egy pasit tuti

2014. ápr. 5. 21:02
 25/26 anonim ***** válasza:

"nincs olyan férfi akivel gyereket szeretnék."

Akkor vazze, csináltassad fel magad egy nővel!!

2014. ápr. 5. 22:06
 26/26 anonim ***** válasza:
80%

Van, de nem láthatod a donort. Így amikor olvasod, hogy magas, szőke, akkor majd azt gondolod, hogy:

[link]

Pedig valójában:

[link]

Sőt:

[link]

Most nem azt mondom, hogy konkrétan Brad Pittet képzeled el, de gondolom, a mondanivalómat érted.

Szerintem keresgélj még. :).

2014. ápr. 6. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!