Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat a tüzelés 10 12...

A kutyámat a tüzelés 10 12 14. dik napján vittem fedeztetni mesterséges megtermékenyitéssel történt. A 17 dik napon egy keverék kutyával összeragadt kb 30 másodpercre aztán szétválasztottuk öket. Van e rá esély, hogy nem lessz töle is vemhes?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos még az is előfordulhat, hogy mindnek a keverék az apja. Én a helyedben megszakítanám ezt a vemhességet!
2010. dec. 20. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Van rá esély, hogy nem termékenyült meg, de szerintem minimális.
2010. dec. 20. 19:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Húú, wazze, ez nagyon ciki.... Nagyon sajnálom, de nagyon jó esélye van rá, hogy betalált 1-2 petesejtnél, ha összeragadtak.....
2010. dec. 20. 19:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Várj csak, a szövegértelmezésem egyes.

A keverékkel ezek szerint nem ragadtak össze, mert összesen fél percet volt rajta, és leszedtétek, tehát elvileg nem valószínű hogy megtörtént az ejakuláció.

Ha így áll a helyzet, akkor több esélyetek van arra, hogy nem lesz az akciónak eredménye, bár nem tudom mernék avagy érdemes-e kockáztatni.

2010. dec. 20. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd szelektálsz ellés után. Hasonlít-nem hasonlít...

Egyáltalán, miként volt lehetősége egy másik kutyának ráfedezni? Ha valakinek tenyészkutyája van, ezerrel zárja tüzeléskor.

2010. dec. 20. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező azt írta, hogy össze is ragadtak a kutyák. Lehetséges, hogy nem lesz tőle kiskutya, bár erre igen kevés az esély, az természetesen csak a drága külföldi fedeztetések esetén szokott előfordulni, hogy üres marad a szuka. Elképzelhető, hogy alom egy része a fajtatisztára, a másik meg a keverékre fog ütni. Mivel jó sokszor lett befedeztetve a kutya lehetséges, hogy nagyon nagy lesz az alomszám, így a kölykök gyengébbek, kisebbek lesznek. De hogy melyik kölyöknek melyik az apja csak a születéskor derül majd ki.

Ha megszületek, akkor nagyon gondoljátok meg, hogy mennyi kölyköt hagytok a szukánál mert egy tíz fölötti alomszám rendkívül megterhelő lesz számára. Ha voltatok ultrahangon, akkor kerítsetek jó előre dajkakutyát az alom egy részének.

Nagyon felelőtlenek voltatok, hogy egy drága fedeztetés után egyedül hagytátok a szukát.

2010. dec. 20. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Nagyon is lehetséges hogy a keverék kutyától is lehetnek kölykök.

A vemhességet max 72 óra múlva a fedezéstől számítva, még meg lehet szakítani.

Dönts belátásod szerint!

2010. dec. 20. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
bocs az offért, nem értek valamit. Ha már vemhes akkor hogy tud mégegyszer teherbeesni??? Kutyáknál van ilyen??
2010. dec. 21. 07:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Van. Elvileg a többszöri fedeztetéssel növelhető az alomszám.

Úgyhogy vagy születik x db fajtatiszta kölyök és x db keverék, vagy az összes fajtatiszta lesz, vagy az összes keverék.

Egyébként én azért nem értem itt az összeragadtak szót, mert az nem fél perc, plusz ha két kutya összeragad azt senki nem szedi szét.

2010. dec. 21. 07:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Pedig sikerült szétszedni szerintem még nem voltak olyan fázisban és a seprű is hasznos volt.
2010. dec. 21. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!