Egyedülálló nőnek lehet mesterséges megtermékenyítéssel gyereke?
Nem azért mert természete úton nem tudnék teherbe esni, hanem mert nincs olyan férfi akivel gyereket szeretnék.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e erre lehetőség?
nem értem miért kell rinyálni , hogya gyereknek apa és anya kell. egyik osztálytársamnak az anyukája szülés közben halt meg, az apa nevelte a gyerekeket, később lett az apának élettársa, velem meg szinte nem is foglalkozott velem apám, 10 éve nem is láttam őt.
az olyan eseteket amikor a szülők nem jönnek ki jól egymással és csak veszekednek ne is említsük. a gyereknek jobb ha 1 szülő neveli, de nyugalomban, mintha lenne 2, de állandóan veszekedés van valamiért.
Kérdező: ajánlanám neked a csak szex és más semmi c. filmet.
Igen, van hogy elválnak, vagy valamelyikük meghal vagy nem jó szülő.
DE!
Már alapjáraton, előre megvonni a gyerektől az apját/anyját, baromi nagy önzőség és szemétség.
bizony, igaza van a 15-nek. Miért a negatívumot teszitek mércének? Sajnálom,,hogy nem láttad az apádat előző, de viseled is a megnyomorító terhét ennek.
Ilyen alapon el lehet menni odáig, hogy nem kell megszületni, mert hisz úgyis meghalunk.
Persze, hogy az az ideális, hogy anya-apa-gyerekek.
De ha egy nő nem találja meg a párját (pl. iszonyat sok pasi egyáltalán nem is akar gyereket) akkor neki sose lehet gyereke? Vagy csak azért menjen hozzá valakihez, akivel nem is szeretik egymást, hogy legyen férje és gyereke? Tudom, hogy sokan így élnek, de attól még nem jó.
#15 szoval nyomorek vagyok? :/
en szeretnek orokbe fogadni, de felek nem engedik, ahogy ezt se nagyon.
csak az a baj, h 14 evesnek lehet, vagy aki nem is dolgozik barmennyi gyerek lehet neki, aztan nyomorba vannak, mibe jobb kerdem, mint aki 1edul anyagilag, meg lelkileg is oke, hisz o maga akarja, nem becsuszott.
Szerintem is apa és anya kell a gyereknek. Az nem érvelés hogy sokan apa vagy anya nélkül nőnek fel. Sokan éheznek is, akkor az lesz a normális? francokat.
Ha még 30 sem vagy - mert bosszankodtál a korhatáron, szerintem is legyél nyitott, járj el otthonról és meg fogod találni az igazit. Persze lehet hogy végül egyedül maradsz akkor is ha van apja a gyereknek, de az esélyt legalább megadtad neki a normális életre. Várj még!!
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!