Fiúk tegyük fel hogy egy női barátotok meg kér titeket hogy mesterséges úton ejtsétek teherbe akkor meg tennétek? (ha nincs barátnőtök, v ha van és tegyük fel ő is belemenne)
Az én véleményem az, hogy az ilyesmit legjobb titkosan intézni. Egy gyerek nagy lelki változásokkal jár az apának is, akkor is ha csak donor.
Mondjuk esetleg családon belül. Pl ha a férjnek valamiért nem jó a spermája, de van egy ikertestvére, aki genetikailag gyakorlatilag azonos vele, azt még be lehetne vállalni donorként.
Értem, ez igaz.
De én úgy érzem ha velem történne ez meg, én lennék a férfi és lenne már párom akkor semmiképpen nem mennék bele mert én ezt meg csalásnak érezném. Még ha nem is lenne párom akkor is nagyon meggondolnám de nem hiszem h végül belemennék, ha a páromat meg kérnék h legen donor és el akarná vállalni nekem ez meg csalás lenne hiába mesterséges lenne.
Megcsalás? Az teljesen más. Ha tud róla, és beleegyezik, és tényleg mesterségesen megy, akkor nem megcsalás. Ha nem tud róla, és mesterségesen megy, akkor nem megcsalás, hanem árulás, átverés, hazugság.
Ha nem mesterségesen megy, akkor megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!