Fiúk tegyük fel hogy egy női barátotok meg kér titeket hogy mesterséges úton ejtsétek teherbe akkor meg tennétek? (ha nincs barátnőtök, v ha van és tegyük fel ő is belemenne)
Ha én lennék ha donort felkérő nő, akkor meg biztos nem lenne arcom ismerőstől kérni főleg ha van párja.
Nem gondoljátok h illetlenség?
Mesterséges úton teherbe ejteni valakit, nem számít sem érzelmileg, sem fizikailag megcsalásnak. Ugyanis az illetőnek semmilyen módon nem kell szexuális kapcsolatot létesítenie a nővel. A spermák minősége szempontjából pedig tökmindegy, hogy barát-e az illető, vagy fülig szerelmes belé a donor férfi.
Más kérdés, hogy ilyen "szívességet" érdemes 100-szor is meggondolnia annak is aki kéri, és annak is, aki teljesíti.
Soha nem mennék bele ilyesmibe.
27/N
50%-ban apa lesz akár be is perelhetik
Van erre spermabank is, és a férfinek csak annyit kell a termékenységi központban mondani, hogy együtt élnek, majd ráírják a papírra, hogy neki nem lehet gyereke.Apasági vélelemmel nem kell huzakodni később
És akkor nincs ez a kavarás, amire te rákérdezel.
Azt gondolom ez a "legbutább" módja a mesterséges teherbeejtésnek.
1. Az a nő aki ilyet kér egy ismerősétől, barátjától sztem önző.
2. Az a férfi aki belemegy és tud majd úgy élni, mintha nem is az ő gyereke lenne ... hát részemről nem apának való!
Az ilyesmit jobb névtelenül intézni úgy gondolom.
Nem venném megcsalásnak, ha a párom ily módon segitene egy ismerősének de az biztos, hogy én nem szülnék ilyen férfinak. Az én gyerekemet sajátjának tartaná? Csak mert egyenesen belém lőtt... a másikat nem? milyen már ez?
Nem hinném, hogy normális férfi bele megy. És én nőként soha nem kérnék meg erre ismerőst se ... barátot se!
Itt ahol elek ez eleg gyakori dolog mivel anonim donorsag tiltva vaa a gyerek erdekeben es a hivatalos donorra 2ev a varakozas.
Igy az egyedulallo ill leszbi nok ismerost kernek meg erre a celra.A gyereknek ezt elmondjak ha ott az ideje
Nincs ebben semmi rossz egy kozos dontes egy elet ajandeka .
Jobb mint egy felelotlen egyszeri ismeretlennel kotott szex a megtermekenyules celjaval.Utobbi nagy riziko genetikai betegsegek ill nemi baj.
Mi 3 gyerekkel barmikor szivessen ajandekoznak ivarsejtet ha barataink erre kernenek.Termeszetessen donor szerzodessel es orvosi igazolassal ami a kesobbi gyerektartast kizaro feltetele.
Egy mas modernebb gondolkodas kell ehez.
Amig egy tarsadalom tobbre becsuli a ferfiak elcsabitasat es igy nyert terhesseget addig ez szoba sem johet magyarorszagon.
19, de akkor nálatok erre jogi keret is van.
Nekem ez ilyen fura, mert elvben nem vetem el és meg, aki ilyet csinál, sőt, szerintem becsülendő, ha nyíltlapokkal játszik. Ugyanakkor a szívem mélyén nem örülnék, ha a páromat kérnék fel. De hogy belemennék-e, az sok mindentől függ, és csak akkor tudnám eldönteni, így látatlanban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!