Mi értelme van 50 felett gyereket szülni, ha ráadásul valaki más a baba biológiai anyja?
50 felett általában nem mestruálnak már a nők, de a terhesség lehetséges lombikbébi módszerrel: egy donor petesejt kell (tehát egy másik nőtől, aki még menstruál) és a férj spermája. Nem értem, ennek mi értelme van. Ebben a korban nagyon veszélyes a terhesség, és ráadásul nem is az lesz a biológiai anya, aki megszüli a gyermeket, hanem egy másik nő, akinek a petesejtjét felhasználták. Én nem szeretnék úgy szülni, hogy nem is az enyém igazából a baba. A kockázatokról nem is beszélve.
Ti mit gondoltok? Vállalnátok így babát?
Itt van egy link, ahol írnak erről:
Másik módszer, hogy korábban lefagyasztott saját petesejtet termékenyítenek meg a férj spermájával, és úgy teszik be a méhbe. Ez sokkal jobb, mivel mindketten biológiai szülők lesznek, de ebben az esetben is ugyanúgy veszélyes 50 felett a terhesség.
Én eleve azt nem értem, minek?
Előbb meghal, mintsem 18 éves lesz a gyerek..
Én azt gondolom hogy mindenkinek magának kell eldönteni hogy mit kezd az életével , illetve hogy mikor hogyan ad újabb életet !
Senkinek nincs joga mások feje felett pálcát törni , és olyat kijelenteni : hogy 40 felett nem enedélyezné a szülést , főleg nem .
Én személy szerint nem szülnék 30 felett sem ( ezért nem lesz 2. baba . Idén leszek 30 )
De ez csak az én személyes véleményem !
Ahány ember , annyi féle képp gondolkodunk !
Nekem munkambol adodolag tobszor volt szerencsem 50plusz kismamakkal talalkozni.
Ebbol tobb tartossan beteg lett a terhessegtol tobb elvetelt a 23 het korul terhessegi mergezes kovetkezteben ill egy meg is halt a csaszar utan emboliaban.Ja benne volt a pakliban Csak a csaladot ill ferjet sajnalom.
Ha az Isten /termeszet ugy tervezte a no nem szulhet ha mar nem menstrual akkor ennek oka van.Ha az orvosok (az etikatlan fajta)
Megeroszakolja a tetmeszetet akkor bizony sokszor csunya vege lessz.
Egy terhesseg szules nem tesz anyava.Anyava leszel ha orokbe fogadsz akkor is.
A mindenki csinaljon amit o akar rossz utra vezet.
Tiszteljuk a termeszetet /Isten akaratat es ne essunk abba a hibaba hogy istennek kepzeljuk magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!