Szerintetek is csak úgy van értelme összeköltözni valakakivel ha azt egy életre gondolják a felek?
Szerintem csak akkor van értelme összeköltözni, ha meg van beszélve, hogy nagyjából mégis mennyi időre akarnak egymással összeköltözni.
Ha mindkettő egy életre gondolja, akkor rendben.
Ha mindkettő rövidebb időre gondolja és ezt meg tudják normálisan oldani, nem lesz vita belőle, akkor is rendben.
Ha az egyik egy életre gondolja, de a másik bizonytalan és csak rövid időre tervez, vagy nem tudja, akkor csak abban az esetben lehet ez rendben, ha ezt elmondja a másiknak, és az egy életre tervező fél elfogadja, hogy a másik tulajdonképpen bármikor leléphet. Ha tehát őszinte a rövidtávos, és nem akarja őt megváltoztatni az hosszútávos, nem lesz vita, akkor rendben.
De ha te nem egy életre tervezel valakivel, viszont azt hazudod neki és így költözöl össze, akkor az szemétség.
Én is összeköltöztem az aktuális nagy Ő immel, no nem volt sok, de így kell írni.
Az elején nem tudja az ember, hogy -tényleg- ő a nagy Ő, de ha vele laksz, kiderülnek dolgok, amik befolyásolják a kapcsolat kimenetelét.
A családom egy fele viszont mély vallásos katolikus család, ott házasság után költöztek csak össze. Izgultam a lány helyett, ő nem annyira, de el vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!