Hiányzik egy keze, lába. Esetleg mind. vízfejű, vagy a fél agya hiányzik. Agyvérzés miatt mozgásképtelen, csak vegetás... vagy esetleg "csak" látássérült... Nagyon nem mindegy.
van, amivel nem tudnék, és nem akarnék megbírkózni. Van már gyerekem, és az ő nyakába nem tehetek ekkora terhet, amit majd egy fogyatékos tesó ellátása jelentene 20-30 év múlva.
2016. dec. 1. 12:16
32/46 anonim válasza:
Ez egy tök buta kérdés!! Ha terhesség alatt fel sem merült, hogy fogyatékkal születne, akkor miért ne tartanám meg???
2016. dec. 1. 12:23
33/46 anonim válasza:
33, mert nem akarod elcs.szni az életedet.
2016. dec. 1. 13:26
34/46 anonim válasza:
Elcseszni ? Te csinaltad a beteg gyereket vallald a kovetkezmenyeket.
2016. dec. 1. 16:34
35/46 anonim válasza:
Nem, mert tudom hogy nem lennék képes felnevelni ilyen gyereket és mindkettőnknek jobb lenne ha nem tartanám meg így.
2016. dec. 1. 17:39
36/46 Orfeus válasza:
Na, akkor mégsem én vagyok a hülye... Szerintem korrekten le lett vezetve. Az meg hogy milyen anya aki szülés utána odaadja. Minden 20. gyerek kb egészségesen is árvaházba kerül, csak örökbe vannak fogadva mert őket hamar elviszik nevelőszülők.... Akkor?
2016. dec. 1. 18:15
37/46 anonim válasza:
Nem értek ezzel egyet kedves "34es : Elcseszni ? Te csinaltad a beteg gyereket vallald a kovetkezmenyeket."
Mert szerinted ha egy gyerek beteg akkor a szülő direkt csinálta úgy?!Aha..had döntse el minden ember,hogy mit szeretne!! Ne TE dönt mások felett
2016. dec. 1. 20:28
38/46 anonim válasza:
Ha gyereket csinalsz riziko benne van hogy beteg lesz
Milyen szulo az aki eldobja mert selejt ??
2016. dec. 1. 21:40
39/46 Orfeus válasza:
Azért mert valamilyen betegséggel születik az nem jelenti azt hogy "selejt". Nem tudok róla hogy itthon divatos e lenne az olyan magánintézmény mint Amcsiban pl. Hogy beteg a gyerek, ott nevelik, akkor mész a mikor tudsz, benntlakásos a téma, ápolókkal, orvosokkal. Ott jár iskolába, csak olyanok vannak mint ő stb. De ez egy halom pénz, és szerintem az a legjobb neki, mert téged nem biztos hogy megismer...
2016. dec. 1. 22:03
40/46 anonim válasza:
Kizárt. Rámegy a család, a párkapcsolat, ha van idősebb testvér, ő teljesen mellékessé válik.
Van ismerősi körben Downos, apa ott hagyta őket, anyának semmi szabadideje, csak meló meg a lánya, a testvér pedig kb. le van szrva. Ez nem élet, csak valami elcseszett mókuskerék, ráadásul, ha a gondozó megrokkan, mi lesz a gyerekkel? Rásózzák az idősebbre, vagy otthonba kerül, csak nem pici korától, hanem x idősen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!