Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megtartanátok így? L/22

Ti megtartanátok így? L/22

Figyelt kérdés
IR-es vagyok,egy évben 3-4x menstruálok, kezelés ellenére is. Az orvosok azt mondták nehéz lesz teherbe esnem. 3 hónapja van barátom és egyből terhes lettem. Aminek örültem mert azt hittem nem lehet soha és ettől már kezdtem kikészülni lelkileg. Szeretjük egymást, anyagilag is menne. Csak elbizonytalanodtam, hogy csak 3 hónapja ismerem, de szeretjük egymást. Anyum azt mondta vetessem el, mert alig ismerem meg lehet beteg is lesz a betegségem miatt. De félek ha elvetetem tényleg soha nem lehet majd.

2016. márc. 22. 10:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem vetetnem el. Masik ferfi meg lehet az eletedben, ha ez nem sulne el jol, de masik baba nehezebben.
2016. márc. 22. 10:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség kezdeti szakaszában is ki lehet deríteni vizsgálatokkal a főbb betegségeket. Persze semmi sem 100%, de ezekre elég korán rá tudnak jönni és így lehet lehetőséged dönteni.

Elég kis fiatal vagy te is és új a kapcsolat is..

Mennyi ideje vagy terhes? Mennyi idős a barátod? 3 hónapja vagytok együtt, előtte ismerted?

2016. márc. 22. 10:25
 3/17 A kérdező kommentje:
6 hetes vagyok. Párom már 35 ő mindenképp akarja. Előtte nem ismertem sajnos.
2016. márc. 22. 10:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is IR-es vagyok. A férjemmel körülbelül 4 hónapja voltunk együtt amikor terhes lettem, nem fordult meg a fejünkben, hogy elvetetjük még ennek ellenére sem, mivel együtt terveztük a jövőt. Amennyiben minden megoldható és nem okoz problémát egy baba érkezése én megtartanám. Beszéljétek át a pároddal, ez a kettőtök döntése.
2016. márc. 22. 10:28
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

a betegséged és a rá szedett gyógyszerek miatt nem lesz beteg.

ha elveteted, azért tedd, mert nem szeretnéd a babát, ne pedig a párod/anyud miatt.

ha megtartod, szintén ne a párod miatt tedd, hanem magad miatt. a 3 hónapból lehet 30 év is és 3 is... de lehet, hogy már a szüléskor sem lesz melletted... de nem neki/miatta szülöd.

Szeretnéd azt a babát? TE szeretnéd?

ez a kérdés.

2016. márc. 22. 10:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

megtartanám. ha boldogok vagytok, és mindketten akarjátok, akkor mindenképpen. bármikor szakíthattok, de ez igaz minden párra. nem tudni, lehet hogy évekig együtt lesztek, vagy akár életetek végéig. és az is lehet, hogy egy másik pár, aki hosszú évek után vállalt babát, szétmennek amint megszületik. csak mert rövid ideje vagytok együtt még, ha szeretnétek tartsátok meg.

18hkm (20N)

2016. márc. 22. 10:45
 7/17 anonim ***** válasza:

Én megtartanám. Igaz mi 11 hónapja voltunk együtt a párommal amikor terhes lettem, de akkor is mindenki nagyon okos volt, hogy jajj fiatalok vagytok, meg meg nem rég óta vagytok együtt, tuti szét mentek.

Na most 6 éve boldog párkapcsolatban élünk es várjuk a kistesot 

2016. márc. 22. 11:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem te is tudod, hogy szeretnéd. 3 hónap valóban nem sok, de egy ennyivel idősebb emberrel az oldaladon, biztos anyagi háttérrel szerintem megnyugodhatsz és édesanyád is később meg fog érteni.

Egy filmben volt egy mondat,miszerint "nálunk szegényebbek is vállalnak gyereket."

Szerintem jó esélyeid vannak, nálad sokkal rosszabb körülményekkel megáldott emberek is döntenek a baba mellett. :)

2016. márc. 22. 11:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen körülmények mellett egészen biztosan vállalnám a babát. Ráadásul a barátod nagyon szeretné a gyereket, nem úgy néz ki, hogy 2 hónapon belül elhagyna.

Aztán lehet, hogy a 3 hónap ismeretség később ki fog ütközni és esetleg elválnak útjaitok, de a jelen helyzetedet tekintve vállalnám.

Egyik barátnőmnek kellett kivenni fiatalon az egyik petefészkét, a menstruációja sokszor kimaradozott, azt mondták neki a dokik, hogy elég kicsi az esélye a babára. Aztán 4 hónap ismeretség után becsúszott neki 23 évesen. Még csak 3 év telt el, de nagyon jól megvannak, a lányuk pedig tündéri. :) Sajnos több gyereke nem lehet már.

2016. márc. 22. 12:02
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
Én semmiképpen sem vetetném el, egy elő ember fejlődik benned, nem egy sejtkupac, ráadásul ha szinte minden körülmény adott, és amúgy nagyon kicsi az esély a teherbe esésre akkor főleg. Szerintem tekints arra a gyermekre úgy mint egy ajándékra, mert az is, aki megérdemel egy esélyt az életre.
2016. márc. 22. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!