Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megtartanátok így? L/22

Ti megtartanátok így? L/22

Figyelt kérdés
IR-es vagyok,egy évben 3-4x menstruálok, kezelés ellenére is. Az orvosok azt mondták nehéz lesz teherbe esnem. 3 hónapja van barátom és egyből terhes lettem. Aminek örültem mert azt hittem nem lehet soha és ettől már kezdtem kikészülni lelkileg. Szeretjük egymást, anyagilag is menne. Csak elbizonytalanodtam, hogy csak 3 hónapja ismerem, de szeretjük egymást. Anyum azt mondta vetessem el, mert alig ismerem meg lehet beteg is lesz a betegségem miatt. De félek ha elvetetem tényleg soha nem lehet majd.

2016. márc. 22. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha mindketten szeretnétek a babát,szerintem nincs is itt kérdés. Lányomat nem terveztük,mikor megfogant, 4 és fél hónapja voltunk együtt. Azóta már külön vagyunk,majdnem egy éve. Leányzó 3,5 éves lesz. Van párom azóta. LAssan egy éve ismerem,dde együtt október végétől vagyunk csak,sokat találkoztunk addig is. 11 hetes vagyok most és várjuk. Ő jó döntés,de vele teervezett is a csepp,viszont imádom lányomat és párom meg a kicsi is egymást.
2016. márc. 22. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:
A most mar férjemmel ugyanez volt: kb 3 hónap jaras után becsúszott egy terhesség. Már 12 eves házasok vagyunk
2016. márc. 22. 13:37
 13/17 anonim válasza:
Nézz a szemébe párodnak,és hallgass a szivedre.ott válaszra lelsz :)
2016. márc. 22. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
ma már minden betegséget kiszürnek,és egészséges lesz a babád. én megtartanám.
2016. márc. 22. 15:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Én optimista vagyok, ha a pasi normális, nem zűrös, akkor megtartanám.
2016. márc. 22. 18:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Párod szeretné, te szeretnéd, eltartani el tudjátok. Akkor mi itt a kérdés?
2016. márc. 23. 07:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyertelmu.! Megtartanam.!
2016. márc. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!