4 hónapja van barátom, és 6 hetes terhes vagyok. Az orvosok azt mondták, hogy nem lehet gyerekem, szinte nem is menstruálok, így nem védekeztünk. Nem vagyok benne biztos, hogy vele szeretném leélni az életemet, úgy érzem nem vagyok belé szerelmes. De ha elvetetném szerintem sose tudnám feldolgozni. De a szüleim nyakára nem fogok szülni.
Hány éves vagy? Végzettséged? Munkád? Családod, akikre számíthatsz? Lakás?
2016. márc. 26. 19:05
2/10 anonim válasza:
Elég fontos hogy hány éves vagy.Meg egyéb tényezők.Egyedül is menne?Vagy egy kis segítséggel? Vagy a nagy semmite születne?
A barátod hogy áll hozzá.
Szerintem meredek kijelenteni higy valakinek nem lehet gyereke.Sok ilyen példa van aztan becsúszott a baba..
Ha valóban olyan poblémád van és vágysz rá és megoldható egy baba eltartása/felnevelése akkor talàn megtartanám,de ezt így a körülmények ismerete nélkül nem tudom..
2016. márc. 26. 19:09
3/10 anonim válasza:
Nem tervezett terhesseget sosem tartanék meg. Pláne nem, ha nincs biztos állásom, jövedelmem, lakhatasom és parkapcsolatom
2016. márc. 26. 19:52
4/10 anonim válasza:
Ennek így kellett lennie, örülj neki. Boldog baba várást. :) Ha megölöd a saját gyermeked azt sose fogod tudni feldolgozni.
2016. márc. 26. 20:22
5/10 anonim válasza:
Orvosok csak akkor mondják biztosra, hogy valakinek nem lehet gyereke, ha hiányoznak a gyerekvállaláshoz szükséges belső szervei. Ha van méhed, petefészked és nyitott vaginád akkor lehet gyereked, csak bizonyos körülmények között ennek roppant kicsi az esélye, de lehet.
Nem ismerjük a körülményeidet, ezek alapján nem tudunk véleményt alkotni. Feltettek már pár kérdést azokra válaszolj. Továbbá az is fontos, hogy a szüleid mit szólnának ha vállalnád a gyereket. Mert nagyon nem mindegy, hogy kapnál egy kis fejmosást majd anyud végig izgulná veled a terhességet, vagy másnap kiraknának otthonról.
2016. márc. 26. 22:28
6/10 anonim válasza:
2 felelőtlen ember... Igen, megtartanám, ha már ennyi eszem volt.
2016. márc. 26. 22:41
7/10 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok még a szüleimmel élek, szüleim mellettem állnak bárhogy is döntök. Másfél éve dolgozok. Párom 35 éves ő már magában lakik, jól keres. Ő mindenképp megakarja tartani.
2016. márc. 27. 10:24
8/10 anonim válasza:
Akkor mindenki rendben van, így még csak kicsit sem kérdéses a dolog.
2016. márc. 27. 12:52
9/10 anonim válasza:
Ha akarnék valaha gyereket, megtartanám, mert lehet ez az egyetlen esély.
2016. márc. 27. 19:53
10/10 anonim válasza:
Akár hány èves is vqgy en megtartanam haaztmondta az orvos hogy nm lehet csodanak fognam fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!