Megtartanátok a babát?
Ha 20 éves vagy,mindketten tanultok és dolgoztok. A kapcsolatotok már durván a végét járja, de még hiszel a változásban, mert ha nem lennének anyagi gondok, talán minden rendben lenne.
A saját keresetedből nem tudsz egyedül megélni.
Örökbeadás nem játszik, mert akkor ott kell hagynod a munkád, és kétes, találsz-e másikat.
Ha rendes védekezés mellett fogant piciről van szó.
(Még nem tudom, várandós vagyok-e, mindig védekeztünk, sosem volt baleset. Antibiotikumot szedtem a hónap elején egy súlyos gyulladásra, majd nagy mértékű stressz ért. 2 hete 1 napig megvolt, és ennyi. Most 5 napja késik. Hétvégén tesztelek)
Ez egy olyan kérdés, amit neked kell meghoznod. Akár igent, akár nemet mondanak itt neked.
(Függ attól, hogy mit tanulsz, mennyi van vissza - nappaliról át lehet menni estire -, hazamehetsz-e a szüleidhez, csomó variáció létezhet, attól függően, hogy mit döntesz.)
"Örökbeadás nem játszik, mert akkor ott kell hagynod a munkád, és kétes, találsz-e másikat. " Ezt nem nagyon értem.
Nem nagyon vállalnám így a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!