Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtartanátok a babát?

Megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés

Ha 20 éves vagy,mindketten tanultok és dolgoztok. A kapcsolatotok már durván a végét járja, de még hiszel a változásban, mert ha nem lennének anyagi gondok, talán minden rendben lenne.

A saját keresetedből nem tudsz egyedül megélni.

Örökbeadás nem játszik, mert akkor ott kell hagynod a munkád, és kétes, találsz-e másikat.

Ha rendes védekezés mellett fogant piciről van szó.

(Még nem tudom, várandós vagyok-e, mindig védekeztünk, sosem volt baleset. Antibiotikumot szedtem a hónap elején egy súlyos gyulladásra, majd nagy mértékű stressz ért. 2 hete 1 napig megvolt, és ennyi. Most 5 napja késik. Hétvégén tesztelek)

2015. ápr. 22. 09:58
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, számít-e, nem vagyok anyuci típus, sosem akartam babát. A családom, sem a párom családja nem támogatna.
2015. ápr. 22. 09:59
 2/24 anonim ***** válasza:
82%
Az antibiotikum is befolyásolhatja a menzeszt, a súlyos gyulladás pedig majd hogy nem kizárja a fogantatást, szóval először is kérdés, hogy valóban terhes vagy-e. Én azt gondolom, hogy ennek olyan szinten minimális az esélye, hogy egyelőre nem érdemes aggódnod és tervezgetned. Tesztelj egyet (vagy inkább 2-t) és utána gondolkodj el azon, hogy mit csinálsz. Ha pozitív lesz a teszt, hidd el, hogy a terhesség tudatában neked is lesz biztos megérzésed, hogy mi a helyes döntés. Egyébként anyagi gondok a mi kapcsolatunkban is voltak és majdnem szét is mentünk, annyira megviselt minket a kilátástalanság és rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra. Ha csak az anyagiak miatt vannak gondjaitok és azon kívül minden más stimmel, akkor próbáljatok másik, jobban fizető állást találni. Aki akar, az talál. nekem is sikerült szimpla érettségivel a 65 ezres fizu helyett olyat találni, ahol 225-öt kapok, mert akartam ilyet találni. Én megtartanám és azon küzdenék, hogy a párommal helyre hozzuk a kapcsolatot, a család meg nem érdekelne, nincs senkinek beleszólása az életembe.
2015. ápr. 22. 10:08
 3/24 anonim ***** válasza:
18%

Ez egy olyan kérdés, amit neked kell meghoznod. Akár igent, akár nemet mondanak itt neked.

(Függ attól, hogy mit tanulsz, mennyi van vissza - nappaliról át lehet menni estire -, hazamehetsz-e a szüleidhez, csomó variáció létezhet, attól függően, hogy mit döntesz.)

2015. ápr. 22. 10:09
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem.Nem tervezett gyerek, veget jaro kapcsolatban(a gyerek nem oldja meg a rosz kapcsolatot, kimerultek, ingerlekenyebbek lesztek, tobb veszekedes), es az anyagi helyzetetek se fenyes. A gyerek sokba kerul=meg tobb veszekedes.
 5/24 anonim válasza:
46%

"Örökbeadás nem játszik, mert akkor ott kell hagynod a munkád, és kétes, találsz-e másikat. " Ezt nem nagyon értem.

Nem nagyon vállalnám így a gyereket.

6/24 A kérdező kommentje:
Diákmunkázok, nagyon nehezen találtam munkát. Ha elmegyek szülni, nem vesznek vissza.
2015. ápr. 22. 10:10
 7/24 anonim ***** válasza:
48%
ezt neked kell eldontened. en alapvetoen abortuszellenes vagyok, ugyhoyg en megtartanam, de ez a te eleted, nem az enyem.
2015. ápr. 22. 10:13
 8/24 anonim válasza:
84%
Ja értem. Szerintem fiatal vagy, így csak magad alatt vágnád a fát.
2015. ápr. 22. 10:15
 9/24 anonim ***** válasza:
33%
20 évesen akkor sem tartanám meg,ha minden rendben lenne.
2015. ápr. 22. 10:15
 10/24 anonim ***** válasza:
47%
ha antibiotikumot szedek, akkor mindig védekezünk gumival is. az a rendes fog.gátlás ilyenkor...
2015. ápr. 22. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!