Megtartanátok a babát?
Ha 20 éves vagy,mindketten tanultok és dolgoztok. A kapcsolatotok már durván a végét járja, de még hiszel a változásban, mert ha nem lennének anyagi gondok, talán minden rendben lenne.
A saját keresetedből nem tudsz egyedül megélni.
Örökbeadás nem játszik, mert akkor ott kell hagynod a munkád, és kétes, találsz-e másikat.
Ha rendes védekezés mellett fogant piciről van szó.
(Még nem tudom, várandós vagyok-e, mindig védekeztünk, sosem volt baleset. Antibiotikumot szedtem a hónap elején egy súlyos gyulladásra, majd nagy mértékű stressz ért. 2 hete 1 napig megvolt, és ennyi. Most 5 napja késik. Hétvégén tesztelek)
Nem. Nincs miből megélned. A kapcsolatod sem jó. Egy baba nem tenné jobbá, hidd el. Olyan sok változást, feladatot és nehézséget hozna, amit egy jól működő kapcsolatban is nagy odafigyeléssel és egymás iránti türelemmel lehet megoldani. De ha eleve nem jó a kapcsolat, akkor csak felnagyítja a gondokat.
Meg szerintem alap, hogy ha még saját magamat sem tudom eltartani, akkor nem vállalok gyereket.
Főleg, hogy nem is vagy anyatípus és nem vágysz rá igazán.
Annyira fiatal vagy még, hogy lehet normális kapcsolatod és babád is, ha majd szeretnél.
Megtartanám.
18 évesen lettem terhes.Életem legjobb döntése volt,hogy megtartottam. Ha már megfogant a pici,nem áll jogodban akárcsak elgondolkozni is,hogy megölöd,vagy nem. Ő a te saját gyermeked. Semmiképpen sem vetetném el.
Nem vállalnék, de nem is gondolkodnék ezen, amíg ki nem derül biztosra, hogy egyáltalán kell ezen agyalnunk.
Függ amúgy attól is mit tanulsz és mikor végzel. Én 20 évesen kezdtem az egyetemet, ha akkor szültem volna az egyenesen derékba vágta volna a tanulmányaimat, illetve a későbbi karrieremet is. Jó eséllyel nem vállaltam volna. 2-3 évvel később már igen.
Nagyon sokmindent kell itt mérlegelni, főleg a pároddal és nem egyedül. Ennek fejében kell dönteni, de amíg nincs biztos eredményt, addig tutira nem agyalnék ilyeneken.
Ha gumival védekeztek és sosem történt semmilyen baleset, akkor elég kicsi az esélye, hogy ilyesmin gondolkodnod kelljen. Az antibiotikum, a betegség és a stressz éppen elég ahhoz, hogy összezavarja a ciklusodat. Erős stressz hatásra nekem gyógyszer mellett sem jött meg egyszer a gyógyszermentes 7 napban, pedig az beszabályozza a ciklust rendesen.
Kizárt, minek egy szr párkapcsolatba gyerek?! Attól mi fog változni?
Semmi, sőt, ha ott hagy - mert ő reálisan nézi a dolgaitokat -, akkor gyerekkel a nyakadon maradsz egyedül.
Ráadásul kereseted sincs, így miből tartanád el kettőtöket?
"ha még saját magamat sem tudom eltartani, akkor nem vállalok gyereket."
Ennyi. Nem kell túlragozni. Ha még jó lenne a kapcsolat, vagy vágynál babára, ez akkor is egy elég kemény ellenérv.
Mire akarsz te szülni? És kinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!